A alimali 86 Yetkin Katılım 2 Şubat 2025 Mesajlar 821 Makaleler 3 Çözümler 19 Beğeniler 490 Bugün 02:11 #11 Ertugrul1san dedi: Kurdum videolar izledim ama dediğiniz taktik işe yaramadı maalesef. Ben netprime kullanıyorum uydu üzerinden. Genişletmek için tıkla... SplitWire-Turkey hizmetlerini tamamen kaldır. DNS için YogaDNS açık kalsın. DPI için Zapret Türkiye'yi dene. Önce hazır stratejileri dene her iki motor için de. Olmazsa blockcheck yap. GitHub - alimali54/zapret-win-turkey: Türkiye için otomatik strateji bulan, manuel ve servis olarak çalıştırma imkanı sunan Zapret yönetim aracı. Türkiye için otomatik strateji bulan, manuel ve servis olarak çalıştırma imkanı sunan Zapret yönetim aracı. - alimali54/zapret-win-turkey github.com
Ertugrul1san dedi: Kurdum videolar izledim ama dediğiniz taktik işe yaramadı maalesef. Ben netprime kullanıyorum uydu üzerinden. Genişletmek için tıkla... SplitWire-Turkey hizmetlerini tamamen kaldır. DNS için YogaDNS açık kalsın. DPI için Zapret Türkiye'yi dene. Önce hazır stratejileri dene her iki motor için de. Olmazsa blockcheck yap. GitHub - alimali54/zapret-win-turkey: Türkiye için otomatik strateji bulan, manuel ve servis olarak çalıştırma imkanı sunan Zapret yönetim aracı. Türkiye için otomatik strateji bulan, manuel ve servis olarak çalıştırma imkanı sunan Zapret yönetim aracı. - alimali54/zapret-win-turkey github.com