A alimali 87 Yetkin Katılım 2 Şubat 2025 Mesajlar 835 Makaleler 3 Çözümler 20 Beğeniler 493 Bugün 00:18 #21 Klasik Zapret motorunu da dene ayrıca tarayıcıda siteler açılıyor sadece Discord uygulama mı açılmıyor?
Klasik Zapret motorunu da dene ayrıca tarayıcıda siteler açılıyor sadece Discord uygulama mı açılmıyor?
KS KS Ertugrul1san 1 Çalışkan Katılım 14 Kasım 2025 Mesajlar 22 Çözümler 1 Beğeniler 0 Bugün 00:19 #22 alimali dedi: Analiz sonucu yerine hazır stratejilerden seçer misin bir de? Genişletmek için tıkla... Dnscrypt proxy dedim bir şeyler oldu ama olmadı yine.
alimali dedi: Analiz sonucu yerine hazır stratejilerden seçer misin bir de? Genişletmek için tıkla... Dnscrypt proxy dedim bir şeyler oldu ama olmadı yine.
A alimali 87 Yetkin Katılım 2 Şubat 2025 Mesajlar 835 Makaleler 3 Çözümler 20 Beğeniler 493 Bugün 00:22 #23 Dnscrypt-proxy kullanacaksan YogaDNS'i kapatman lazım. Sanırım bununla ilgili bir güncelleme yapmam gerekecek insanlar karıştırıyor.
Dnscrypt-proxy kullanacaksan YogaDNS'i kapatman lazım. Sanırım bununla ilgili bir güncelleme yapmam gerekecek insanlar karıştırıyor.
KS KS Ertugrul1san 1 Çalışkan Katılım 14 Kasım 2025 Mesajlar 22 Çözümler 1 Beğeniler 0 Bugün 00:24 #24 alimali dedi: Dnscrypt-proxy kullanacaksan Yogadns'i kapatman lazım. Sanırım bununla ilgili bir güncelleme yapmam gerekecek insanlar karıştırıyor. Genişletmek için tıkla... Şu an klasik motor deniyorum anazil yapıyor olmaz ise Yoga'yı kapatıp proxy deneyeceğim.
alimali dedi: Dnscrypt-proxy kullanacaksan Yogadns'i kapatman lazım. Sanırım bununla ilgili bir güncelleme yapmam gerekecek insanlar karıştırıyor. Genişletmek için tıkla... Şu an klasik motor deniyorum anazil yapıyor olmaz ise Yoga'yı kapatıp proxy deneyeceğim.
A alimali 87 Yetkin Katılım 2 Şubat 2025 Mesajlar 835 Makaleler 3 Çözümler 20 Beğeniler 493 Bugün 00:25 #25 DNS ile ilgili sorun olduğunu zannetmiyorum ama dene. Tarayıcıda çalışıyor mu diye sormuştum bir de.
KS KS Ertugrul1san 1 Çalışkan Katılım 14 Kasım 2025 Mesajlar 22 Çözümler 1 Beğeniler 0 Bugün 00:26 #26 alimali dedi: DNS ile ilgili sorun olduğunu zannetmiyorum ama dene. Tarayıcıda çalışıyor mu diye sormuştum bir de. Genişletmek için tıkla... Tarayıcıdan Discord sitesi açılıyor ama şu an zapret hala analız aşamasında. Ne olur olmaz Windows Defender zapret virus diye algıladı bir iki kere o yüzden Defender geçici süre kapadım.
alimali dedi: DNS ile ilgili sorun olduğunu zannetmiyorum ama dene. Tarayıcıda çalışıyor mu diye sormuştum bir de. Genişletmek için tıkla... Tarayıcıdan Discord sitesi açılıyor ama şu an zapret hala analız aşamasında. Ne olur olmaz Windows Defender zapret virus diye algıladı bir iki kere o yüzden Defender geçici süre kapadım.
A alimali 87 Yetkin Katılım 2 Şubat 2025 Mesajlar 835 Makaleler 3 Çözümler 20 Beğeniler 493 Bugün 00:42 #27 Nedir son durum?
KS KS Ertugrul1san 1 Çalışkan Katılım 14 Kasım 2025 Mesajlar 22 Çözümler 1 Beğeniler 0 Bugün 00:47 #28 alimali dedi: Nedir son durum? Genişletmek için tıkla... Analiz yapılıyor bitmiyor! Galiba yoga sayesinde tarayıcıdan girebiliyorum ama PC de hala giremiyorum.
alimali dedi: Nedir son durum? Genişletmek için tıkla... Analiz yapılıyor bitmiyor! Galiba yoga sayesinde tarayıcıdan girebiliyorum ama PC de hala giremiyorum.
A alimali 87 Yetkin Katılım 2 Şubat 2025 Mesajlar 835 Makaleler 3 Çözümler 20 Beğeniler 493 Bugün 00:54 #29 Analiz bitmiyor olamaz ki, 10 dk sınırlandırma var. Anydeskle bir 10 dk bakabilirim istersen.
KS KS Ertugrul1san 1 Çalışkan Katılım 14 Kasım 2025 Mesajlar 22 Çözümler 1 Beğeniler 0 Bugün 00:55 #30 alimali dedi: Analiz bitmiyor olamaz ki, 10 dk sınırlandırma var. AnyDesk'le bir 10 dk bakabilirim istersen. Genişletmek için tıkla... Olr.
alimali dedi: Analiz bitmiyor olamaz ki, 10 dk sınırlandırma var. AnyDesk'le bir 10 dk bakabilirim istersen. Genişletmek için tıkla... Olr.