Detaylar
Kim cevapladı?KakaoluKekAdam
Yetkin
GoodbyeDPI veya ByeDPI öneririm.Splitwire-Turkey uygulaması ve Recep Baltaş'ın Discord'a özel VPN rehberini ayrı ayrı test ettim. Discord sıkıntısız açılıyor sesli sohbetlere girilebiliyor fakat hiçbir mesaj gözükmüyor veya gönderilmiyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
cagritaskn
Uzman
SplitWire-Turkey v1.5.1 kullanabilirsiniz.
README.md dosyasında da bahsettiğim üzere:
- Discord "Mesajlar yüklenemedi" hatası: Discord'un kendisi şüpheli IP değişiklikleri tespit ettiğinde ya da Cloudflare WARP kötüye kullanım tespit ettiğinde bu sorun yaşanıyor. Bu sorunu yaşarsanız, modeminizi kapatıp 15-30 saniye arasında bekledikten sonra tekrar başlatın. Daha sonra bilgisayarınızı yeniden başlatıp sorunun giderilip giderilmediğini test edin. Bu şekilde de çözüme ulaşamazsanız C:\Users\-Kullanıcı Adı-\AppData\Roaming\discord klasörünü silerek Discord önbelleğini sıfırlamayı deneyebilirsiniz. (Bu yöntem Discord hesabınızdan çıkış yapacaktır, tekrar giriş yapmanız istenir) Eğer bu şekilde de çözüme ulaşamazsanız diğer yöntemleri deneyin.
yentibaba
Çalışkan
Çağrı bey çok teşekkürler. merak etiğim için soruyorum standart yüklemede "profil bulunamadı" hatası tam olarak neyi ifade etmektedir, neyi bulamadı anlamına gelmektedir?
cagritaskn
Uzman
WGCF isimli uygulamanın Cloudflare apisinden WireGuard profili oluşturmak için gerekli public ve private key'leri alamadığı anlamına gelir.Çağrı bey çok teşekkürler. merak etiğim için soruyorum standart yüklemede "profil bulunamadı" hatası tam olarak neyi ifade etmektedir, neyi bulamadı anlamına gelmektedir?
Roaming'de Discord klasorunu sildim ancak discorda tekrar giris yapamiyorum, QR okutmayi denedim telefonda giris yapildi demesine ragmen bilgisayarda yuklenme isareti cikip geri kayboluyor. Sifremi girip yapmaya calistigimda da ayni sey yasaniyor. VPN indirip, Warp indirip giris yapmayi yine denedim ancak yapamadim, bu sorunun sebebi ne olabilir?SplitWire-Turkey v1.5.1 kullanabilirsiniz.
- Discord "Mesajlar yüklenemedi" hatası: Discord'un kendisi şüpheli IP değişiklikleri tespit ettiğinde ya da Cloudflare WARP kötüye kullanım tespit ettiğinde bu sorun yaşanıyor. Bu sorunu yaşarsanız, modeminizi kapatıp 15-30 saniye arasında bekledikten sonra tekrar başlatın. Daha sonra bilgisayarınızı yeniden başlatıp sorunun giderilip giderilmediğini test edin. Bu şekilde de çözüme ulaşamazsanız C:\Users\-Kullanıcı Adı-\AppData\Roaming\discord klasörünü silerek Discord önbelleğini sıfırlamayı deneyebilirsiniz. (Bu yöntem Discord hesabınızdan çıkış yapacaktır, tekrar giriş yapmanız istenir) Eğer bu şekilde de çözüme ulaşamazsanız diğer yöntemleri deneyin.