Çözüldü Splitwire'ın konum fark etmeksizin her yerde kendiliğinden çalışma sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 14742
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 101
  • Etiketler Etiketler
    splitwire
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

14742 20

Başarılı
İyi sosyaller.

Şu an Splitwire uygulaması üzerinden WireSock kullanıyorum fakat bildiğim kadarıyla sadece Discord'u açması gerekir ama bende her yerde aktif oluyor. Sırf her yerde böyle aktif olduğu için GoodbyeDPI'ı kaldırdım oyunlarda ping, gecikme oluşturduğu için.

Nasıl çözebilirim bu durumu?

Çözüm
Roblox'u da tünelleyecek şekilde ayarlamış olabilir Çağrı hocam. Bu şekilde Roblox'u WARP ile açıyorsun ping normal. O zaman Zapret Türkiye kullanabilirsin.

Hocam şu videonuzdan bakarak yapsam olur mu yoksa başka bir videoya mı bakmam lazım?
Bu eski ve başka bir program için. Zapret2 videom var ona bakabilirsin ama hiç videoya falan gerek yok aslında kullanımı basit hazır strateji falan da var artık.

Bu eski ve başka bir program için. Zapret2 videom var ona bakabilirsin ama hiç videoya falan gerek yok aslında kullanımı basit hazır strateji falan da var artık.
Hocam valla elinize kolunuza sağlık o dediğiniz videoyu izlerken kafamdan düşündüğüm her soruyu videoda yanıtlamışsınız çok teşekkür ederim. Sorunum çözüldü bayadır uğraşıyorum buna bir türlü anlayamamıştım neyden kaynaklı olduğunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…