Rehber [SPOİLER] Sniper Elite 4 Target: Führer DLC'sinde "Schadenfreude" meydan okuması nasıl yapılır?

Schadenfreude: Bir başkasının zararına sevinme durumu.

Günaydın forum ahalisi! Bugün 7. rehberim olarak bu sefer biraz farklı bir tarzdan bir şey paylaşmak istedim ve konumuz başlıkta yazıldığı üzere Sniper Elite 4 oyunundaki bir challenge ile ilgili.

DİKKAT: SPOILER İÇEREBİLİR.

Meydan okumanın içeriği: Target: Führer görevinde eğer Adolf Hitler'i "Eternal Struggle (Ebedî Savaş)" isimli tabanca ile öldürürsek bu başarımı alabiliyoruz. Ancak Eternal Struggle'ı bulmak biraz zor çünkü öncesinde bazı şeyleri yapmamız gerekiyor. Aşağıda adım adım anlatıyorum yapmanız gerekenleri.

Öncelikle havalandırma kanalından Hitler'in üssüne girip üst kata çıkıyoruz.

Sonrasında sağa doğru ilerleyip muhbirin saklandığı gizli kata giriyoruz.

Yaralı muhbir, bize üssün cephaneliğinin anahtarını verip hayatını kaybedecek. Sonrasında aldığımız anahtarla cephaneliğe gideceğiz.

Haritada kilitle gösterilen yerde cephanelik.

Cephaneliğe gittikten sonra içeri girmek için manivelayı çekiyoruz ve kepenk açılıyor, içeri giriyoruz.

Kapılar açılıyor, içeri giriyoruz ve masanın üstünde Eternal Struggle bizi karşılıyor.

Son olarak, silahımızı aldıktan sonra, Hitler'i bu silah ile öldüreceğiz yani canavarın kafasını uçuracağız.

Bu sayede bu mücadeleyi tamamlamış oluyoruz. Okuduğunuz için teşekkür ederim, kafanıza takılan bir yer olursa sorabilirsiniz. İyi günler, iyi oyunlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…