Spor gözüken 125 CC motor önerisi

Yıl 2025 ve ilk kez motor alan birisinin gidip de CBR125R almasını önermiyorum. Çok güzel motor evet çok da kaliteliydi ama zamanında öyleydi. 4 farklı CBR kullanmak nasip oldu ama sıfırı yok, son sıfır modelini 2019 da ürettiler diye biliyorum, en iyi dediğiniz ikinci elleri bile 40 50 bin Km'de. Ne kadar sağlıklı olur, ne kadar sağlıklısını bulursun tartışmaya çok müsait bir model oldu. O yüzden düşünmeni tavsiye etmiyorum.

Çok arada kalıyorum hocam ya.

Çok arada kalıyorum hocam ya.

Japon grubundan bakınmaya devam et üzmezler ama bütçen dahilinde alabileceğin modelleri incelerken de en yüksek model en düşük km bandını mutlaka göz et.

Zevkler ve renkler tartışılmaz derler ben senin yerinde olsam Honda Yamaha'ya da alternatif bir Japon grubunun sıfır modeli o fiyat bandında hangisiyse onu tercih ederdim. Bkz. CB125F (fanboyluk yapmıyorum).

Yamaha ys 125 modelleri vardı ama onlarda 2020 civarı piyasaya sürüldü sonra ne oldu bilmiyorum. Bajaj grubu da pek üzmüyor diye duydum.

Hocalarım NS125 de karar kıldım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim umarım bu mesajı görürsünüz.

İfadeler: Nop
Spor gibi değil ama Honda PCX125 hem bütçenizi aşmaz hem de uzun süre gider.

Merhaba şu ana kadar motosiklet sürmedim ama çok hevesim var ve ehliyet alacağım. Spor gözüken mt gibi 125CC motosiklet önerirseniz sevinirim okula gitmek için kullanacağım.

Pulsar NS125 hint motoru ama ben seviyorum zaten bende seneye alacağım. Sıfırı max 140-150 bandında.

İyi bir karar vermişsiniz. Bajaj motorları gerçekten uzun süre kullanacak şekilde yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…