Furkan Karagülle Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 307 Çözümler 2 Beğeniler 265 Yer Amasya, Türkiye 22 Aralık 2023 #1 AppData\Local\Packages\SpotifyAB.SpotifyMusic_zpdnekdrzrea0\LocalCache\Spotify\Data Burada yaklaşık 13 GB dosya mevcut. Herhangi bir müzik indirmedim. Silmeli miyim?
AppData\Local\Packages\SpotifyAB.SpotifyMusic_zpdnekdrzrea0\LocalCache\Spotify\Data Burada yaklaşık 13 GB dosya mevcut. Herhangi bir müzik indirmedim. Silmeli miyim?
Çözüm InternetciMen 22 Aralık 2023 Önbelleği kaldırabilirsiniz. Burada dediği üzere de localcache kaldırılmasında bir sorun olmaz. Silebilirsiniz. En kötü senaryoda hesaba tekrar giriş yapmanız gerekir zaten.
Önbelleği kaldırabilirsiniz. Burada dediği üzere de localcache kaldırılmasında bir sorun olmaz. Silebilirsiniz. En kötü senaryoda hesaba tekrar giriş yapmanız gerekir zaten.
InternetciMen Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 310 Makaleler 1 Çözümler 5 Beğeniler 415 Yer Ankara 22 Aralık 2023 #2 Önbelleği kaldırabilirsiniz. Burada dediği üzere de localcache kaldırılmasında bir sorun olmaz. Silebilirsiniz. En kötü senaryoda hesaba tekrar giriş yapmanız gerekir zaten. Artı 0 Eksi Çözüm
Önbelleği kaldırabilirsiniz. Burada dediği üzere de localcache kaldırılmasında bir sorun olmaz. Silebilirsiniz. En kötü senaryoda hesaba tekrar giriş yapmanız gerekir zaten.
KS KS Furkan Karagülle Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 307 Çözümler 2 Beğeniler 265 Yer Amasya, Türkiye 22 Aralık 2023 #3 InternetciMen dedi: Önbelleği kaldırabilirsiniz. Burada dediği üzere de localcache kaldırılmasında bir sorun olmaz. Silebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yeniden başlatma esnasında kendiliğinden silinir mi yoksa her defasına kendim mi silmeliyim? Artı 0 Eksi
InternetciMen dedi: Önbelleği kaldırabilirsiniz. Burada dediği üzere de localcache kaldırılmasında bir sorun olmaz. Silebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yeniden başlatma esnasında kendiliğinden silinir mi yoksa her defasına kendim mi silmeliyim?
InternetciMen Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 310 Makaleler 1 Çözümler 5 Beğeniler 415 Yer Ankara 22 Aralık 2023 #4 Furkan Karagülle dedi: Yeniden başlatma esnasında kendiliğinden silinir mi yoksa her defasına kendim mi silmeliyim? Genişletmek için tıkla... Biriktikçe kendiniz silebilirsiniz. Bildiğim kadarıyla yeniden başlatınca siliniyor ama olmayabilir de. Artı 0 Eksi
Furkan Karagülle dedi: Yeniden başlatma esnasında kendiliğinden silinir mi yoksa her defasına kendim mi silmeliyim? Genişletmek için tıkla... Biriktikçe kendiniz silebilirsiniz. Bildiğim kadarıyla yeniden başlatınca siliniyor ama olmayabilir de.
Turgineer Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 557 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 571 Yer Türkiye 22 Aralık 2023 #5 Furkan Karagülle dedi: Burada yaklaşık 13 GB dosya mevcut. Genişletmek için tıkla... Bende sadece 209MB kullanıyor. Uygulamaya basılı tutup bilgilerine girin ve "önbelleği temizle" deyin. Olmazsa "tüm verileri temizle" deyin, ancak hesabınızı tekrar girmeniz gerekir. Furkan Karagülle dedi: AppData\Local\Packages\SpotifyAB.SpotifyMusic_zpdnekdrzrea0\LocalCache\Spotify\Data Genişletmek için tıkla... Son çare olarak manuel dosya silerdim. Fakat silseniz bile kötü bir sonuç çıkmaz bence. Artı 0 Eksi
Furkan Karagülle dedi: Burada yaklaşık 13 GB dosya mevcut. Genişletmek için tıkla... Bende sadece 209MB kullanıyor. Uygulamaya basılı tutup bilgilerine girin ve "önbelleği temizle" deyin. Olmazsa "tüm verileri temizle" deyin, ancak hesabınızı tekrar girmeniz gerekir. Furkan Karagülle dedi: AppData\Local\Packages\SpotifyAB.SpotifyMusic_zpdnekdrzrea0\LocalCache\Spotify\Data Genişletmek için tıkla... Son çare olarak manuel dosya silerdim. Fakat silseniz bile kötü bir sonuç çıkmaz bence.
KS KS Furkan Karagülle Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 307 Çözümler 2 Beğeniler 265 Yer Amasya, Türkiye 1 Ocak 2024 #6 İşaretlediğim yeri silmeniz yeterli oluyor. Artı 0 Eksi
1 1151 Uzman Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.207 Makaleler 5 Çözümler 2 Beğeniler 5.228 1 Ocak 2024 #7 Bu konuyu görmem iyi oldu. Bende de 674MB birikmiş. Artı 0 Eksi
brkdnmz Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.624 Makaleler 19 Çözümler 27 Beğeniler 4.119 Yer LTAI 1 Ocak 2024 #8 Furkan Karagülle dedi: İşaretlediğim yeri silmeniz yeterli oluyor. Eki Görüntüle 5852 Genişletmek için tıkla... Biraz hızlanmak adına sinsice güzel yer kaplıyor Spotify, sağ olsun... Spotify'ın önbelleğini temizleyip yer açmanın tatmin ediciliği bir ayrı. Artı 0 Eksi
Furkan Karagülle dedi: İşaretlediğim yeri silmeniz yeterli oluyor. Eki Görüntüle 5852 Genişletmek için tıkla... Biraz hızlanmak adına sinsice güzel yer kaplıyor Spotify, sağ olsun... Spotify'ın önbelleğini temizleyip yer açmanın tatmin ediciliği bir ayrı.
KS KS Furkan Karagülle Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 307 Çözümler 2 Beğeniler 265 Yer Amasya, Türkiye 1 Ocak 2024 #9 brkdnmz dedi: Biraz hızlanmak adına sinsice güzel yer kaplıyor Spotify, sağ olsun... Spotify'ın önbelleğini temizleyip yer açmanın tatmin ediciliği bir ayrı. Genişletmek için tıkla... Evdeki diğer bilgisayarda 68 GB yer kaplıyordu, 4958 tane müzik var mış. Sanırım bu sayıyla boyut da değişiyor. Artı 0 Eksi
brkdnmz dedi: Biraz hızlanmak adına sinsice güzel yer kaplıyor Spotify, sağ olsun... Spotify'ın önbelleğini temizleyip yer açmanın tatmin ediciliği bir ayrı. Genişletmek için tıkla... Evdeki diğer bilgisayarda 68 GB yer kaplıyordu, 4958 tane müzik var mış. Sanırım bu sayıyla boyut da değişiyor.
brkdnmz Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.624 Makaleler 19 Çözümler 27 Beğeniler 4.119 Yer LTAI 1 Ocak 2024 #10 Furkan Karagülle dedi: Sanırım bu sayıyla boyut da değişiyor. Genişletmek için tıkla... Tahminimce şarkıları hızlı oynatmak, resimleri hızlı yüklemek vb. adına kaplanıyor alan. Hız farkını ara ara hissediyordum. Hatta çevrim dışı da dinlenebiliyor bazen şarkılar (?). Artı 0 Eksi
Furkan Karagülle dedi: Sanırım bu sayıyla boyut da değişiyor. Genişletmek için tıkla... Tahminimce şarkıları hızlı oynatmak, resimleri hızlı yüklemek vb. adına kaplanıyor alan. Hız farkını ara ara hissediyordum. Hatta çevrim dışı da dinlenebiliyor bazen şarkılar (?).