EsatKa Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 4.938 Makaleler 43 Çözümler 73 Beğeniler 4.797 16 Mayıs 2024 #11 Astronotarda dedi: Ayrıca çoğu insan iPhone kullanmıyor argümanına karşı Spotify kullanımı ne alaka? Ben marka olarak ele alıyorum, insanlar sürekli iPhone almıyorlar, büyük çoğunluk Android kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Tamam, Spotify marka değil mi? Ayrıca büyük çoğunluk Android kullanıyor diye bir şey yok. İyi Sosyaller.
Astronotarda dedi: Ayrıca çoğu insan iPhone kullanmıyor argümanına karşı Spotify kullanımı ne alaka? Ben marka olarak ele alıyorum, insanlar sürekli iPhone almıyorlar, büyük çoğunluk Android kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Tamam, Spotify marka değil mi? Ayrıca büyük çoğunluk Android kullanıyor diye bir şey yok. İyi Sosyaller.
Astronotarda Üstün Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 3.037 Çözümler 22 Beğeniler 2.597 Yer Snezhnaya 16 Mayıs 2024 #12 EsatKa dedi: Tamam, Spotify marka değil mi? Ayrıca büyük çoğunluk Android kullanıyor diye bir şey yok. İyi Sosyaller. Genişletmek için tıkla... Spotify ne zamandır telefon markası? Ayrıca iPhone ve Android kullanım oranlarına bakarsak Android öne geçiyor. İyi günler.
EsatKa dedi: Tamam, Spotify marka değil mi? Ayrıca büyük çoğunluk Android kullanıyor diye bir şey yok. İyi Sosyaller. Genişletmek için tıkla... Spotify ne zamandır telefon markası? Ayrıca iPhone ve Android kullanım oranlarına bakarsak Android öne geçiyor. İyi günler.
Valiant Üstün Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.054 Makaleler 1 Çözümler 22 Beğeniler 1.064 Yer Samanyolu Galaksisi 16 Mayıs 2024 #13 EsatKa dedi: Tamam, Spotify marka değil mi? Ayrıca büyük çoğunluk Android kullanıyor diye bir şey yok. İyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Spotify her platformda bulunan bir uygulama. Ayrıca dünyada en çok kullanılan işletim sistemi Android. İyi sosyaller. Sürprizbozan: Kaynak Usage share of operating systems - Wikipedia en.wikipedia.org
EsatKa dedi: Tamam, Spotify marka değil mi? Ayrıca büyük çoğunluk Android kullanıyor diye bir şey yok. İyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Spotify her platformda bulunan bir uygulama. Ayrıca dünyada en çok kullanılan işletim sistemi Android. İyi sosyaller. Sürprizbozan: Kaynak Usage share of operating systems - Wikipedia en.wikipedia.org