Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Karışık çalma değil hocam. Şarkı bittiğinde otomatik olarak diğer şarkıya geçmiyor. Kendim el ile açıyorum.Eğer kastettiginiz şey karışık çalma ise bunu kapatabiliyorsunuz. Eğer şarkı bittikten sonra hiç bir şarkı çalmıyor diyorsanız orasını bilmiyorum maalesef.
Sorunu çözdüm. Oturumu kapatıp tekrar girince düzeldi.
Ayarlarda otomatik çalma var.
umut.dll
Becerikli
Hocam playlistten başlatıyorum şarkıları. Eskiden biri bitince otomatik onun altındaki çalıyordu.
Açık zaten.
Yeni yaptıysan bunu kaydetmemiş demek ki, kaldır tekrar yükle aktif olur.
Daffy Duck
Üstün
Eğer kastettiginiz şey karışık çalma ise bunu kapatabiliyorsunuz. Eğer şarkı bittikten sonra hiç bir şarkı çalmıyor diyorsanız orasını bilmiyorum maalesef.Hocam playlistten başlatıyorum şarkıları. Eskiden biri bitince otomatik onun altındaki çalıyordu.
umut.dll
Becerikli
Karışık çalma değil hocam. Şarkı bittiğinde otomatik olarak diğer şarkıya geçmiyor. Kendim el ile açıyorum.Eğer kastettiginiz şey karışık çalma ise bunu kapatabiliyorsunuz. Eğer şarkı bittikten sonra hiç bir şarkı çalmıyor diyorsanız orasını bilmiyorum maalesef.
umut.dll
Becerikli
Sorunu çözdüm hocam.Spicetify kurulu ise son güncellemelerde sorun var. SpotX ile eski sürümü kurup kullanabilirsin.
Dediğim gibi o olayın başka bir çözümü yok çünkü.Karışık çalma değil hocam. Şarkı bittiğinde otomatik olarak diğer şarkıya geçmiyor. Kendim el ile açıyorum.