tsaana Başarılı Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 32 Beğeniler 51 26 Ocak 2024 #21 Qhan dedi: Merhaba, Phonk dinleye dinleye kulak zarlarım patlayacak. Sevdiğiniz/kesinlikle dinleyin dediğiniz önermek istediğiniz playlistleriniz varsa atabilir misiniz? Türü fark etmez, çok seçici değilim. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla...
Qhan dedi: Merhaba, Phonk dinleye dinleye kulak zarlarım patlayacak. Sevdiğiniz/kesinlikle dinleyin dediğiniz önermek istediğiniz playlistleriniz varsa atabilir misiniz? Türü fark etmez, çok seçici değilim. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla...
CncMinifix55 Başarılı İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 57 Çözümler 1 Beğeniler 34 Yer İstanbul 26 Ocak 2024 #22 Eski mesajımı düzenleyemiyorum tekrar atayım.
KS KS Qhan Yetkin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 524 Çözümler 8 Beğeniler 656 26 Ocak 2024 #23 CncMinifix55 dedi: Eski mesajımı düzenleyemiyorum tekrar atayım. Genişletmek için tıkla... Timedout hocam. Alıntılayınca gözüküyor. Çok garip. @Leo forumla alakalı bir sorun mu bu hocam? Rahatsız ediyorsam üzgünüm.
CncMinifix55 dedi: Eski mesajımı düzenleyemiyorum tekrar atayım. Genişletmek için tıkla... Timedout hocam. Alıntılayınca gözüküyor. Çok garip. @Leo forumla alakalı bir sorun mu bu hocam? Rahatsız ediyorsam üzgünüm.
CncMinifix55 Başarılı İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 57 Çözümler 1 Beğeniler 34 Yer İstanbul 26 Ocak 2024 #24 Qhan dedi: Timedout hocam. Alıntılayınca gözüküyor. Çok garip. @Leo forumla alakalı bir sorun mu bu hocam? Rahatsız ediyorsam üzgünüm. Genişletmek için tıkla... Bir sorun var hocam sanırım.
Qhan dedi: Timedout hocam. Alıntılayınca gözüküyor. Çok garip. @Leo forumla alakalı bir sorun mu bu hocam? Rahatsız ediyorsam üzgünüm. Genişletmek için tıkla... Bir sorun var hocam sanırım.
Leo Üstün İlk 1.000! Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 1.262 Çözümler 6 Beğeniler 4.030 26 Ocak 2024 #25 Qhan dedi: Timedout hocam. Alıntılayınca gözüküyor. Çok garip. @Leo forumla alakalı bir sorun mu bu hocam? Rahatsız ediyorsam üzgünüm. Genişletmek için tıkla... CncMinifix55 dedi: Bir sorun var hocam sanırım. Genişletmek için tıkla... Şu an baktığımda problem gözükmüyor. Anlık oluşmuş olabilir. Bağlantı hızı ile alakalı da olabilir.
Qhan dedi: Timedout hocam. Alıntılayınca gözüküyor. Çok garip. @Leo forumla alakalı bir sorun mu bu hocam? Rahatsız ediyorsam üzgünüm. Genişletmek için tıkla... CncMinifix55 dedi: Bir sorun var hocam sanırım. Genişletmek için tıkla... Şu an baktığımda problem gözükmüyor. Anlık oluşmuş olabilir. Bağlantı hızı ile alakalı da olabilir.
tsaana Başarılı Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 32 Beğeniler 51 26 Ocak 2024 #26 Qhan dedi: Timedout hocam. Alıntılayınca gözüküyor. Çok garip. @Leo forumla alakalı bir sorun mu bu hocam? Rahatsız ediyorsam üzgünüm. Genişletmek için tıkla... Benimki de gitmiş bir sıkıntı var.
Qhan dedi: Timedout hocam. Alıntılayınca gözüküyor. Çok garip. @Leo forumla alakalı bir sorun mu bu hocam? Rahatsız ediyorsam üzgünüm. Genişletmek için tıkla... Benimki de gitmiş bir sıkıntı var.
KS KS Qhan Yetkin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 524 Çözümler 8 Beğeniler 656 26 Ocak 2024 #27 @Leo Evet bende de hepsi düzelmiş. Öncekileri de kontrol edince farkettim. Rahatsızlık için üzgünüm. @tsaana gözüküyor bende.
@Leo Evet bende de hepsi düzelmiş. Öncekileri de kontrol edince farkettim. Rahatsızlık için üzgünüm. @tsaana gözüküyor bende.
CncMinifix55 Başarılı İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 57 Çözümler 1 Beğeniler 34 Yer İstanbul 26 Ocak 2024 #28 Leo dedi: Şu an baktığımda problem gözükmüyor. Anlık oluşmuş olabilir. Bağlantı hızı ile alakalı da olabilir. Genişletmek için tıkla... Bende düzeldi hocam iyi sosyaller.
Leo dedi: Şu an baktığımda problem gözükmüyor. Anlık oluşmuş olabilir. Bağlantı hızı ile alakalı da olabilir. Genişletmek için tıkla... Bende düzeldi hocam iyi sosyaller.
tsaana Başarılı Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 32 Beğeniler 51 26 Ocak 2024 #29 Qhan dedi: @Leo Evet bende de hepsi düzelmiş. Öncekileri de kontrol edince farkettim. Rahatsızlık için üzgünüm. @tsaana gözüküyor bende. Genişletmek için tıkla... Şimdi geldi bende de.
Qhan dedi: @Leo Evet bende de hepsi düzelmiş. Öncekileri de kontrol edince farkettim. Rahatsızlık için üzgünüm. @tsaana gözüküyor bende. Genişletmek için tıkla... Şimdi geldi bende de.