Neredeyse sonsuz bir kütüphane, Spotify'ın salak saçma basslı EQ'sundan uzaklaşılan daha düzgün bir ses sunan platform. Zaten TWS kullanılıyor, Kbps cart curt boş. Al, aynı paraya YT Premium; hem reklam yok hem müzik var.
Neredeyse sonsuz bir kütüphane, Spotify'ın salak saçma basslı EQ'sundan uzaklaşılan daha düzgün bir ses sunan platform. Zaten TWS kullanılıyor, Kbps cart curt boş. Al, aynı paraya YT Premium; hem reklam yok hem müzik var.
Spotify daha para babaları için sosyetenin kullandığı bir uygulama gibi geliyor bana mesela şarkıcılar da bence spotify kullanıyordur. Lakin Youtube Music hem playlist oluşturma kolaylığı hem de neredeyse dünyadaki tüm şarkıları içinde bulundurmasıyla normal kullanıcıya daha çok hitap ediyor. Ben Youtube Music'i 1 kere kullandım dışarıda kulaklıkla müzik dinlerken çok iş yapıyor.
Spotify daha para babaları için sosyetenin kullandığı bir uygulama gibi geliyor bana mesela şarkıcılar da bence Spotify kullanıyordur. Lakin YouTube Music hem playlist oluşturma kolaylığı hem de neredeyse dünyadaki tüm şarkıları içinde bulundurmasıyla normal kullanıcıya daha çok hitap ediyor. Ben YouTube Music'i 1 kere kullandım dışarıda kulaklıkla müzik dinlerken çok iş yapıyor.
YouTube'u da çok fazla kullandığım için direkt YT Music'i tercih ediyorum. Spotify ile ses kalitesi farkları yok bence. Lakin Spotify'ın şarkı önerileri çok daha tutarlı.