Atatürkçü Kız Uzman Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 257 Beğeniler 142 Yer İzmir 19 Ağustos 2024 #1 Nasıl Spotify'a şarkı eklenir? Instagram'dan bir şarkı ekleyeceğim de. Ekleyeceğim şarkı:
Çözüm Kedicik 19 Ağustos 2024 Atatürkçü Kız dedi: Eskiden şarkıyı Spotify ile dinleyebiliyordum. Fakat nasıl yaptığımı unuttum. Genişletmek için tıkla... Yerel olarak dinlemek için ayarlara girip "Yerel Dosyaları Göster" seçeneğini açın ve müziğin ekli olduğu konumu bulun. Sanırım demek istediğiniz bu.
Atatürkçü Kız dedi: Eskiden şarkıyı Spotify ile dinleyebiliyordum. Fakat nasıl yaptığımı unuttum. Genişletmek için tıkla... Yerel olarak dinlemek için ayarlara girip "Yerel Dosyaları Göster" seçeneğini açın ve müziğin ekli olduğu konumu bulun. Sanırım demek istediğiniz bu.
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.470 Çözümler 69 Beğeniler 5.403 Yer Haddonfield, Illinois 19 Ağustos 2024 #11 Oltran dedi: Nasıl eklenir bilmiyorum ama bildiğim bir şey var. Yapay zeka ile yapılan şarkılar kabul edilmiyor. Genişletmek için tıkla... Hmmm. Artı 0 Eksi
Oltran dedi: Nasıl eklenir bilmiyorum ama bildiğim bir şey var. Yapay zeka ile yapılan şarkılar kabul edilmiyor. Genişletmek için tıkla... Hmmm.
KS KS Atatürkçü Kız Uzman Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 257 Beğeniler 142 Yer İzmir 19 Ağustos 2024 #12 sickboyrari dedi: Üstte de belirttiğim gibi, cover ve distribütörsüz parçalar sadece yerel dosyalara yüklenebilir. Genişletmek için tıkla... Artık sabahtan akşama kadar dinlerim. Artı 0 Eksi
sickboyrari dedi: Üstte de belirttiğim gibi, cover ve distribütörsüz parçalar sadece yerel dosyalara yüklenebilir. Genişletmek için tıkla... Artık sabahtan akşama kadar dinlerim.
O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.602 19 Ağustos 2024 #13 Michael MYERS dedi: Hmmm. Eki Görüntüle 75947 Genişletmek için tıkla... Vallaha şaşırdım hocam. Artı 0 Eksi