Spotify'da çıkan saçma Eti Crax reklamı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 467838
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 93
  • Etiketler Etiketler
    spotify
Ders çalışırken müzik dinliyordum ve bir anda bu Eti Crax reklamı geldi. Çok rahatsız edici paket sesi, Crax yeme sesi ve fısıldayarak konuşma gibi şeyler içeriyor reklam. Gerçekten çok rahatsız ediciydi. Bunu kim düşündü aklim almıyor. Bir de reklamda "Canın çekti değil mi?" diyor. Tam aksine Eti Craxtan soğudum bu reklamla. Size hiç denk geldi mi? Bana gelen her reklam bu reklam. Biraz daha devam derse VPN ile müzik dinleyeceğim. Hollanda reklamları daha az rahatsız edici en azından.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ders çalışırken müzik dinliyordum ve bir anda bu eti crax reklamı geldi. Çok rahatsız edici paket sesi, crax yeme sesi ve fısıldayarak konuşma gibi şeyler içeriyor reklam. Gerçekten çok rahatsız ediciydi. Bunu kim düşündü aklim almıyor. Bir de reklamda "canın çekti değil mi?" diyor. Tam aksine eti craxtan soğudum bu reklamla. Size hiç denk geldi mi? Bana gelen her reklam bu reklam. Biraz daha devam derse VPN ile müzik dinleyeceğim. Hollanda reklamları daha az rahatsız edici en azından.

Bu reklam rahatsız ediciydi ile işaretlediniz mi? bir daha çıkmaz.

Yerelde çok reklam veren olmuyor. O yüzden ilgilenmiyorum seçeneğini seçseniz de tekrar çıkma ihtimali yüksek.

Bilgisayarda Free Tube veya telefonda NewPipe ile YT üzerinden reklamsız müzik dinleyebilirsiniz. Bunlar üyeliksiz YT'u reklamsız kullandıran, gizlilik odaklı ve performanslı araçlar.

Yerelde çok reklam veren olmuyor. O yüzden ilgilenmiyorum seçeneğini seçseniz de tekrar çıkma ihtimali yüksek.

Bilgisayarda Free Tube veya telefonda NewPipe ile YT üzerinden reklamsız müzik dinleyebilirsiniz.

Oynatma listeleri var hocam ve çok uzunlar. Oynatma listelerini aktarma varsa deneyebilirim. Normalde reklamları umursamam ama bu gerçekten rahatsız edici olmuş. Lay's reklamı vardı bir de ama o bu kadar değildi.

Oynatma listeleri var hocam ve çok uzunlar. Oynatma listelerini aktarma varsa deneyebilirim. Normalde reklamları umursamam ama bu gerçekten rahatsız edici olmuş. Lay's reklamı vardı bir de ama o bu kadar değildi.
Aktarma yöntemleri var. Hangi sitelerdi unuttum. Ama işe yarıyorlar, belki birkaç müzikte sorun yaşarsın. Onları da sayıya göre kıyaslayıp, kabaca göz gezdirirsen sorun çözülür. Veya Papara vb. yarı fiyatına Spotify üyeliği de alabilirsin.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı Alt