ozgunokia Üstün Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 853 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 575 30 Ocak 2025 #1 Merhaba. 2 Ocak'ta şu konuyu paylaşmıştım: İddia Konu 'Squid Game 3. Sezonu'nun tarihini Netflix yanlışlıkla duyurdu' 2 Ocak 2025 Netflix'in Kore YouTube kanalının yanlışlıkla dizinin çıkış tarihini duyurduğu söyleniyor. Doğruluk payını bilmem ama olabilir. Kaynak: Evet, sızıntılar doğru çıktı. Tarih resmen açıklandı. Netflix az önce resmen duyurdu arkadaşlar. Bence sızıntıyı bilerek yaptılar.
Merhaba. 2 Ocak'ta şu konuyu paylaşmıştım: İddia Konu 'Squid Game 3. Sezonu'nun tarihini Netflix yanlışlıkla duyurdu' 2 Ocak 2025 Netflix'in Kore YouTube kanalının yanlışlıkla dizinin çıkış tarihini duyurduğu söyleniyor. Doğruluk payını bilmem ama olabilir. Kaynak: Evet, sızıntılar doğru çıktı. Tarih resmen açıklandı. Netflix az önce resmen duyurdu arkadaşlar. Bence sızıntıyı bilerek yaptılar.
G Gezegen5 Becerikli Katılım 24 Ocak 2025 Mesajlar 299 Beğeniler 126 30 Ocak 2025 #2 2. sezon iyiydi ama 7 bölüm çok kısa yahu. Neden bu kadar kısa tutuyorlar anlamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ocak 2025