"SRT trail" hatası sonrası BIOS'taki Windows Boot Manager silinmiş gözüküyor ve sistem anakart logosunda kalıyor

Skylex25

Üyecik
Arkadaşlar merhaba,

Bilgisayarımı bir gün açtığımda "SRT trail" hatası aldım. Yani bilgisayarı açınca ASUS logosu kısmında kalıyor. Daha önce de aldığım olmuştu ama çözmüştüm "Başlangıç Onarımı" ile. Ama bu sefer çözemedim ve araştırdım biraz. Bazı kodlar yazılıyordu CMD'ye çözmek için. Yazdım ama bu sefer BIOS'taki Windows Boot Manager silindi ve onarım, sistemi geri yükleme format atma gibi işlemleri yapamıyorum. Onarımla sistemi geri yükleme çıkmıyor artık. Formatta ise diskimi ikiye ayırmıştım o da tek disk oldu ve tamamı boş gözüküyor. Yani format da atamıyorum.

Ne yapacağım, nasıl Windows'a gireceğim, nasıl bu Windows Boot Manager geri gelecek ve dosyalarım silindi mi?

Yardımcı olursanız sevinirim.

Boot Manager işi çok zor USB ile format atmalısınız. Ayrıca nasıl format atamıyorsunuz?

Boot Manager işi çok zor USB ile format atmalısınız. Ayrıca nasıl format atamıyorsunuz?
Formata girdiğimde disk seçim ekranında Windows seçtiğiniz konuma yüklenemedi 0x80300024 bu hatayı veriyor

Formata girdiğimde disk seçim ekranında Windows seçtiğiniz konuma yüklenemedi

0x80300024 bu hatayı veriyor​

Boot Manager işi çok zor USB ile format atmalısınız. Ayrıca nasıl format atamıyorsunuz?Bu arada dosyalarımın silinmesi önemli değil kurtarılırsa iyi olur ama şimdi ben asla Windows açamayacakmıyım

Hocam cevap verebilirseniz çok makbule geçer bilmediğim bir konu çünkü

Son düzenleme:
Kullandığınız diski başka bilgisayara takıp verilerinizi yedekleyin çünkü Setup'da sil yapmalısınız. Olmadı Hiren's Boot CD kullanarak onarmalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…