Eren A Yetkin Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 556 Çözümler 2 Beğeniler 340 22 Eylül 2024 #1 Merhaba, IP : Port şeklinde bir adrese subdomainimi yönlendirmem gerek ancak TCP Port yönlendirmesini beceremedim Cloudflare üzerinden. Nasıl yapabilirim?
Merhaba, IP : Port şeklinde bir adrese subdomainimi yönlendirmem gerek ancak TCP Port yönlendirmesini beceremedim Cloudflare üzerinden. Nasıl yapabilirim?
Çözüm yunus 23 Eylül 2024 Eren A dedi: Evet, direkt IP PORT olarak bağlanıp görebiliyorum siteyi. Genişletmek için tıkla... Domainleri gizleyerek bana DNS ayarlarınız ve Page rules kısmını atar mısınız? Sorunu sunucuya Cloudflare Tunnels kurarak çözdük. Örnek video:
Eren A dedi: Evet, direkt IP PORT olarak bağlanıp görebiliyorum siteyi. Genişletmek için tıkla... Domainleri gizleyerek bana DNS ayarlarınız ve Page rules kısmını atar mısınız? Sorunu sunucuya Cloudflare Tunnels kurarak çözdük. Örnek video:
yunus Üstün Açılış Hamlesi Katılım 18 Ocak 2024 Mesajlar 2.012 Makaleler 7 Çözümler 89 Beğeniler 1.558 Yer javascript:alert(document.cookie) 23 Eylül 2024 #2 Ayarlar bu şekilde mi? ek olarak proxy kapalı olması lazım Artı 0 Eksi
KS KS Eren A Yetkin Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 556 Çözümler 2 Beğeniler 340 23 Eylül 2024 #3 yunus dedi: Ayarlar bu şekilde mi? ek olarak proxy kapalı olması lazım Eki Görüntüle 85315 Genişletmek için tıkla... Evet fakat Minecraft için değil, sadece IP'ye TCP portu yönlendirilecek o kadar. Artı 0 Eksi
yunus dedi: Ayarlar bu şekilde mi? ek olarak proxy kapalı olması lazım Eki Görüntüle 85315 Genişletmek için tıkla... Evet fakat Minecraft için değil, sadece IP'ye TCP portu yönlendirilecek o kadar.
yunus Üstün Açılış Hamlesi Katılım 18 Ocak 2024 Mesajlar 2.012 Makaleler 7 Çözümler 89 Beğeniler 1.558 Yer javascript:alert(document.cookie) 23 Eylül 2024 #4 Eren A dedi: Evet fakat Minecraft için değil, sadece IP'ye TCP portu yönlendirilecek o kadar. Genişletmek için tıkla... Örnek resimdekini kendinize göre düzenleyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Eren A dedi: Evet fakat Minecraft için değil, sadece IP'ye TCP portu yönlendirilecek o kadar. Genişletmek için tıkla... Örnek resimdekini kendinize göre düzenleyebilirsiniz.
KS KS Eren A Yetkin Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 556 Çözümler 2 Beğeniler 340 23 Eylül 2024 #5 yunus dedi: Örnek resimdekini kendinize göre düzenleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... SRV kayıtları artık böyle değil, farklı bir arayüzü var. Artı 0 Eksi
yunus dedi: Örnek resimdekini kendinize göre düzenleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... SRV kayıtları artık böyle değil, farklı bir arayüzü var.
yunus Üstün Açılış Hamlesi Katılım 18 Ocak 2024 Mesajlar 2.012 Makaleler 7 Çözümler 89 Beğeniler 1.558 Yer javascript:alert(document.cookie) 23 Eylül 2024 #6 Eren A dedi: SRV kayıtları artık böyle değil, farklı bir arayüzü var. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde test eder misiniz? Güncellenmesi biraz zaman alabilir. Artı 0 Eksi
Eren A dedi: SRV kayıtları artık böyle değil, farklı bir arayüzü var. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde test eder misiniz? Güncellenmesi biraz zaman alabilir.
KS KS Eren A Yetkin Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 556 Çözümler 2 Beğeniler 340 23 Eylül 2024 #7 yunus dedi: Bu şekilde test eder misiniz? Eki Görüntüle 85319 Güncellenmesi biraz zaman alabilir. Genişletmek için tıkla... Yaptım fakat hala olmadı, SRV ve A kayıtlarını sileyim mi bunu yaptıktan sonra subdomaindeki? Artı 0 Eksi
yunus dedi: Bu şekilde test eder misiniz? Eki Görüntüle 85319 Güncellenmesi biraz zaman alabilir. Genişletmek için tıkla... Yaptım fakat hala olmadı, SRV ve A kayıtlarını sileyim mi bunu yaptıktan sonra subdomaindeki?
yunus Üstün Açılış Hamlesi Katılım 18 Ocak 2024 Mesajlar 2.012 Makaleler 7 Çözümler 89 Beğeniler 1.558 Yer javascript:alert(document.cookie) 23 Eylül 2024 #8 Eren A dedi: Yaptım fakat hala olmadı, srv ve a kayıtlarını sileyim mi bunu yaptıktan sonra subdomaindeki? Genişletmek için tıkla... DNS kaydı aşağıdaki şekilde olmalı. Atmayı unutmuşum kusura bakma. Sayfa kuralıda yönlendirmek istediğiniz URL ben modeme giriş için kullandım. Bu da testi test.xxx.com'a grirince beni modem arayüzüme atıyor. Artı 0 Eksi
Eren A dedi: Yaptım fakat hala olmadı, srv ve a kayıtlarını sileyim mi bunu yaptıktan sonra subdomaindeki? Genişletmek için tıkla... DNS kaydı aşağıdaki şekilde olmalı. Atmayı unutmuşum kusura bakma. Sayfa kuralıda yönlendirmek istediğiniz URL ben modeme giriş için kullandım. Bu da testi test.xxx.com'a grirince beni modem arayüzüme atıyor.
KS KS Eren A Yetkin Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 556 Çözümler 2 Beğeniler 340 23 Eylül 2024 #9 yunus dedi: DNS kaydı aşağıdaki şekilde olmalı. Atmayı unutmuşum kusura bakma. Eki Görüntüle 85320 Sayfa kuralıda yönlendirmek istediğiniz URL ben modeme giriş için kullandım. Eki Görüntüle 85321 Bu da testi test.xxx.com'a grirince beni modem arayüzüme atıyor. Eki Görüntüle 85322 Genişletmek için tıkla... Her şeyi yaptım fakat şu an yine aynı, hatta bende de cURL var onu da denedim. Artı 0 Eksi
yunus dedi: DNS kaydı aşağıdaki şekilde olmalı. Atmayı unutmuşum kusura bakma. Eki Görüntüle 85320 Sayfa kuralıda yönlendirmek istediğiniz URL ben modeme giriş için kullandım. Eki Görüntüle 85321 Bu da testi test.xxx.com'a grirince beni modem arayüzüme atıyor. Eki Görüntüle 85322 Genişletmek için tıkla... Her şeyi yaptım fakat şu an yine aynı, hatta bende de cURL var onu da denedim.
yunus Üstün Açılış Hamlesi Katılım 18 Ocak 2024 Mesajlar 2.012 Makaleler 7 Çözümler 89 Beğeniler 1.558 Yer javascript:alert(document.cookie) 23 Eylül 2024 #10 yönlendirmek istediğiniz IP : PORT sizde sorunsuz çalışıyor mu? Artı 0 Eksi