Eren A Yetkin Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 556 Çözümler 2 Beğeniler 340 22 Eylül 2024 #1 Merhaba, IP : Port şeklinde bir adrese subdomainimi yönlendirmem gerek ancak TCP Port yönlendirmesini beceremedim Cloudflare üzerinden. Nasıl yapabilirim?
Merhaba, IP : Port şeklinde bir adrese subdomainimi yönlendirmem gerek ancak TCP Port yönlendirmesini beceremedim Cloudflare üzerinden. Nasıl yapabilirim?
Çözüm yunus 23 Eylül 2024 Eren A dedi: Evet, direkt IP PORT olarak bağlanıp görebiliyorum siteyi. Genişletmek için tıkla... Domainleri gizleyerek bana DNS ayarlarınız ve Page rules kısmını atar mısınız? Sorunu sunucuya Cloudflare Tunnels kurarak çözdük. Örnek video:
Eren A dedi: Evet, direkt IP PORT olarak bağlanıp görebiliyorum siteyi. Genişletmek için tıkla... Domainleri gizleyerek bana DNS ayarlarınız ve Page rules kısmını atar mısınız? Sorunu sunucuya Cloudflare Tunnels kurarak çözdük. Örnek video:
KS KS Eren A Yetkin Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 556 Çözümler 2 Beğeniler 340 23 Eylül 2024 #11 yunus dedi: yönlendirmek istediğiniz IP : PORT sizde sorunsuz çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet, direkt IP PORT olarak bağlanıp görebiliyorum siteyi. Artı 0 Eksi
yunus dedi: yönlendirmek istediğiniz IP : PORT sizde sorunsuz çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet, direkt IP PORT olarak bağlanıp görebiliyorum siteyi.
yunus Üstün Açılış Hamlesi Katılım 18 Ocak 2024 Mesajlar 2.012 Makaleler 7 Çözümler 89 Beğeniler 1.558 Yer javascript:alert(document.cookie) 23 Eylül 2024 #12 Eren A dedi: Evet, direkt IP PORT olarak bağlanıp görebiliyorum siteyi. Genişletmek için tıkla... Domainleri gizleyerek bana DNS ayarlarınız ve Page rules kısmını atar mısınız? Sorunu sunucuya Cloudflare Tunnels kurarak çözdük. Örnek video: Son düzenleme: 23 Eylül 2024 Artı 1 Eksi Çözüm
Eren A dedi: Evet, direkt IP PORT olarak bağlanıp görebiliyorum siteyi. Genişletmek için tıkla... Domainleri gizleyerek bana DNS ayarlarınız ve Page rules kısmını atar mısınız? Sorunu sunucuya Cloudflare Tunnels kurarak çözdük. Örnek video:
KS KS Eren A Yetkin Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 556 Çözümler 2 Beğeniler 340 23 Eylül 2024 #13 yunus dedi: Domainleri gizleyerek bana DNS ayarlarınız ve Page rules kısmını atar mısınız? Sorunu sunucuya Cloudflare Tunnels kurarak çözdük. Örnek video: Genişletmek için tıkla... En iyi ve en basit yolu Cloudflare Tunnels oldu gerçekten, kullandığım webserver gibi seçici sunucularınız varsa en iyi yolu bu. Teşekkürler hocam! Dosya Ekleri 1727051283003.webp 5,9 KB · Görüntüleme: 67 Artı 0 Eksi
yunus dedi: Domainleri gizleyerek bana DNS ayarlarınız ve Page rules kısmını atar mısınız? Sorunu sunucuya Cloudflare Tunnels kurarak çözdük. Örnek video: Genişletmek için tıkla... En iyi ve en basit yolu Cloudflare Tunnels oldu gerçekten, kullandığım webserver gibi seçici sunucularınız varsa en iyi yolu bu. Teşekkürler hocam!