SSD dinamik disk olarak görünüyor

Merhaba. Alttaki fotoğrafta da göründüğü gibi alttaki SSD dinamik olarak görünüyor. Sadece oyunları yüklemek için kullanıyorum, bir problem olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece oyun yuklemek icin kullandiginiz icin bir sorun yok. Sonradan bu diske bir Windows kurulumu ya da dual boot tarzi bir seyler yapmak isterseniz o zaman dusunuruz ama su anlik bu haliyle kullanilabilir.

Sadece oyun yuklemek icin kullandiginiz icin bir sorun yok. Sonradan bu diske bir Windows kurulumu ya da dual boot tarzi bir seyler yapmak isterseniz o zaman dusunuruz ama su anlik bu haliyle kullanilabilir.
Teşekkür ederim. Herhangi bir şey yapmama gerek yok o zaman oyun yüklemek dışında kullanmayı düşünmüyorum diğer şeyler için diğer ssd fazlasıyla yeterli oluyor.

Sağ tıkla birimi sil de sonra yeni birim oluştur.
Her şey silinir!

Oyun yüklemek için kullanılacaksa sıkıntı olmaz.

Dosyaları yedekleyip diski temel diske dönüştürebilirsiniz ama uğraştırıcı. Benim de başıma gelmişti zor bela dosyaları yedekledim. Diski genişletirken dinamik diske çevireyim mi diye uyarı veriyor evete basınca işte o zaman işiniz iş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…