SSD'lere yine mi zam geldi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oğuz sasi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 130
  • Etiketler Etiketler
    ssd zam

oğuz sasi 100

Bilgin
Yer
çılgın_kurye34
İyi sosyaller. Bir M.2 fiyatlarına bakayım dedim, daha geçen hafta 6.000 TL'ye bulabiliyordun, şimdi eser kalmamış, 8 civarlarına çıkmışlar. Bu gidişle RAM'leri sollayacak bunlar.

Her gün her şeye zam geliyor, eli hızlı tutmak lazım. Üreticiler sürekli zam açıklıyor ve üretimi düşürüyorlar.

Param yok ya maaşı bekliyordum bilerek artırıyorlar gibime geliyor artık. Neyse kısa günün karı 9700x’i 12k’a almıştım 14k olmuş

Her gün her şeye zam geliyor, eli hızlı tutmak lazım. Üreticiler sürekli zam açıklıyor ve üretimi düşürüyorlar.
2.el almam diyordum da vazgeçtim temiz bir ssd bulup 2.elden alacağım. Para kalmadı cepte.

İğneden ipliğe zam derlerya her şeye zam gelmiş. Bilgisayar parçaları fiyatları uçtu zaten.

İğneden ipliğe zam derlerya her şeye zam gelmiş. Bilgisayar parçaları fiyatları uçtu zaten.
Evet ya. En önemlileri aldığımı sanarken zamlanan ürünleri almayı unutmuşum. Ram ve ssd alamadım. Sıfır 8k civarına da düzgün bir ssd yok sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…