Stable Diffusion kurarken "Python dizini bulunamadı" hatası

Makaleler
1
Yer
Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu
Merhaba,

Ben yapay zeka ile görseller oluşturmak için sistemime Stable Diffusion kurmak istiyordum. Şu videodaki adımları takip ettim:

Her şeyi doğru yaptım ancak en sonda "webui.bat" dosyasını açtığımda hatalar veriyor. Torch yüklemesinde hata veriyor yanlış anlamadıysam, ChatGPT'ye sordum, manuel olarak komut satırından şu kodlarla yükleyebilirsin dedi. Ayrı bir komut satırında manuel olarak yüklemeye çalıştım onda da hata verdi, pyTorch kurulmadı. Bir de Python'un bir önceki sürümünü kurmak da işe yarayabilirmiş. Onu denedim ancak bu sefer de yine bat dosyasını açınca "Python dizini bulunamadı" hatası veriyor.

Son sürüm Python kurunca böyle bir sorun olmuyor ancak bu sefer de PyTorch hataları veriyor. Son sürüm Python kurulu iken, klasördeki requirements.txt dosyasında belirtilen şeyleri komut satırından indirmeye çalıştım. Bu sefer onda da bazı şeyler başarısız oldu. ChatGPT bu sorunu çözmek için Rust yükle dedi. Bu sefer Rust kurarken de komut satırında hatalar veriyor. Onun için de Visual C++ falan kur diyor. Bıktım artık yani hatalar silsilesi. Ne yapmam gerekli?

Ekran kartı nedir acaba? Nvidia ise kurulumu AMD'ye göre daha basit.

Bu videodaki şekilde de denenebilir, deneysel ve gelişen şeyler oldukları için herkeste aynı sorunlar çıkmayabiliyor.

Ve, bu videoyu atan kanal da güzeldir.

AMD'ye kurmaya çalışıyorsan bence çalışma süreç çok kanser çünkü. Kursan bile çok ama çok verimsiz çalışacaktır. SDXL modellerinin AMD kartlarda çalışacağını da düşünmüyorum.

Ekran kartı nedir acaba? Nvidia ise kurulumu AMD'ye göre daha basit.

Bu videodaki şekilde de denenebilir, deneysel ve gelişen şeyler oldukları için herkeste aynı sorunlar çıkmayabiliyor.

Ve, bu videoyu atan kanal da güzeldir.

AMD'ye kurmaya çalışıyorsan bence çalışma süreç çok kanser çünkü. Kursan bile çok ama çok verimsiz çalışacaktır. SDXL modellerinin AMD kartlarda çalışacağını da düşünmüyorum.
NVIDIA kart kullanıyorum. RTX 3060 12 GB. Videoya bakacağım teşekkürler.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt