Çözüldü Stable Diffusion kurulumunda Automatic 1111 arayüzü açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Şebnem Ferah

Yetkili Üye
Moderatör
Makaleler
1
Yer
Techolay
Kaynak olarak izlediğim videonun 7. dakikasında run.bat çalıştırıldıktan sonra Automatic 1111 arayüzü açılıyor, bu kısma kadar videodaki her şeyi eksiksiz yapmama rağmen bende arayüz açılmıyor.

Ayrıca run.bat'ı videodaki gibi 2. kez çalıştırdığımda aşağı doğru akan kod satırlarının arasında "Error code 128" yazdığını gördüm. Bu hata kodunun yaşadığım sorun ile bir bağlantısı var mı? arayüzün açılması için ne yapmam lazım?

Terminal'e yazılan son "şeylerin" ekran görüntüsünü atar mısın? Şu anda anlattığın haliyle pek bir şey anlayamayız.

Terminal'e yazılan son "şeylerin" ekran görüntüsünü atar mısın? Şu anda anlattığın haliyle pek bir şey anlayamayız.

7. dakikaya kadar olan işlemler yapıldıktan sonra run.bat dosyasını açtım, işlem bittikten sonra terminaldaki ekran bu:

1723717063013.webp

3 adet .bat dosyası var, run.bat dosyasına yazılamıyor maalesef.

Command Prompt(komut istemi) veya Terminal'den git komutunu çalıştırdığınızda nasıl bir yazı veriyor? Bana git eksikmiş gibi geldi. Git, programların kaynak kodunu yönetmek ve saklamak için kullanılan en yaygın metottur, program geliştirme ve dağıtmayı çok kolaylaştırır. Git ile internetteki depodan yazılımı çekersiniz. O yüzden soruyorum.

Ayrıca run.bat'ı videodaki gibi 2. kez çalıştırdığımda aşağı doğru akan kod satırlarının arasında "Error code 128" yazdığını gördüm.

Kullanıcılar, çözümü repositories klasörünün içindekileri silip -klasörün kendisini değil- webui-user.bat'i tekrar çalıştırmakta bulmuş:

git clone, klasör boş olmadığı için hata veriyormuş.

Sizde bu repositories klasörü, webui klasörünün altında bulunuyor olmalı. Bir de webui-user.bat yerine run.bat'i tekrar çalıştırabilirsiniz.

Command Prompt(komut istemi) veya Terminal'den git komutunu çalıştırdığınızda nasıl bir yazı veriyor? Bana git eksikmiş gibi geldi. Git, programların kaynak kodunu yönetmek ve saklamak için kullanılan en yaygın metottur, program geliştirme ve dağıtmayı çok kolaylaştırır. Git ile internetteki depodan yazılımı çekersiniz. O yüzden soruyorum.
Git komutu çalıştırıldığında gelen ekran:
1723718948671.webp

Kullanıcılar, çözümü repositories klasörünün içindekileri silip -klasörün kendisini değil- webui-user.bat'i tekrar çalıştırmakta bulmuş:

git clone, klasör boş olmadığı için hata veriyormuş.

Sizde bu repositories klasörü, webui klasörünün altında bulunuyor olmalı. Bir de webui-user.bat yerine run.bat'i tekrar çalıştırabilirsiniz.
Denedim ancak arayüz hâlâ gelmedi, bahsi geçen hatanın arayüz ile bir alakası var mı onu da bilmiyorum.

Geri
Yukarı Alt