Bütçe
2000

egemen_o7

Uzman
Yahu koskoca markada neden böyle bir problem var, anlamadım. Dökmek isteyince çok ayarsız döküyor; iki kanal yapmışlar, alttan üstten birden akıyor, o da elimi yakıyor. Az daha sıktırsam bu sefer gıdım gıdım akıyor. Bu övüp durdukları Stanley bu mu cidden? Ürün sahte olabilir mi?

1769025353395.webp

Görüntüden anlaşılacağı üzere, sıçraya sıçraya akıtıyor bir de.

1769025484120.webp 1769025524978.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazı serilerde üretim kaynaklı sıkıntılar olabiliyor. Bu her üründe olabilir; markayı aşağılamamak lazım hemen. Genelde Stanley bu ürünleri geri çağırıyor. Türkiye'de ise sorunlu parçanın sıfırını gönderiyorlar. Stanley'e başvurun mutlaka. Satış sonrası desteği iyi çalışıyor.

Yahu koskoca markada neden böyle bir problem var, anlamadım. Dökmek isteyince çok ayarsız döküyor; iki kanal yapmışlar, alttan üstten birden akıyor, o da elimi yakıyor. Az daha sıktırsam bu sefer gıdım gıdım akıyor. Bu övüp durdukları Stanley bu mu cidden? Ürün sahte olabilir mi?

Eki Görüntüle 219990

Görüntüden anlaşılacağı üzere, sıçraya sıçraya akıtıyor bir de.

Eki Görüntüle 219991Eki Görüntüle 219992
Küçük güncelleme; ürün performanssız çalışıyor.. Üzücü. Sanırım sahte, 1 saatte 'kaynar' sıcaklıktan nasıl olduysa 'hafif sıcak' gibi bir kıvama gelmiş. Çayı lıkır lıkır içsem ağzım yanmaz.

Küçük güncelleme; ürün performanssız çalışıyor.. Üzücü. Sanırım sahte, 1 saatte 'kaynar' sıcaklıktan nasıl olduysa 'hafif sıcak' gibi bir kıvama gelmiş. Çayı lıkır lıkır içsem ağzım yanmaz.
Termosun altında bir karekod olması lazım. Onunla ürünü siteye kayıt edebildiniz mi? Ürün sahte olsa orası çalışmazdı bence.

Ürünü yeni almışsınız. Değişim veya iade talebi oluşturun. Ayrıca Stanley'in Türkiye distribütörünün hatalı bilgi verdiğini düşünüyorum. Böyle bir şey varsa o termosların üstündeki QR'lar neden var? Ben Amazon satıcılı olarak kaydını yaptırdım. Kayıt mail'i de geldi.