Steam Stardew Valley 93,44 TL

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BurakBirinci
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
Güzel bir fiyata inmiş. Ayrıca yapımcı, oyunun fiyatını Steam'in önerdiği bölgesel fiyatlandırmasından bile az bir fiyata düşürmesi cidden güzel bir olay.

Bu oyunu 200 saat oynayan arkadaşım var ama beni sarmıyor pek. Çiftçilik yapmak bana göre değil herhalde.

Bu oyunu 200 saat oynayan arkadaşım var ama beni sarmıyor pek. Çiftçilik yapmak bana göre değil herhalde.
Oyunu rehberleri inceleyerek oynamanızı öneririm, oyundaki yönergeler oldukça az bu yüzden neyi ne zaman yapılacağını bilmek oynayış keyfini artırıyor. Tekrar bir şans vermenizi öneririm.

Değer mi sizce? Hiç indie oyun oynamadım.
Oldukça geniş kapsamlı ve yapılabilecek çok fazla şey barındıran bir oyun. Oyunda kasabalılarla iletişime geçip ilişki puanınızı artırarak senaryoları aktifleştirebilir, balık tutabilir , madene girebilir, çiftliğinizi genişletebilirsiniz. Oyunun müzikleri ve sakinleştirici teması da insanı oyuna çekiyor. Denemenizi tavsiye ederim, pişman olmazsınız.

Oyunu rehberleri inceleyerek oynamanızı öneririm, oyundaki yönergeler oldukça az bu yüzden neyi ne zaman yapılacağını bilmek oynayış keyfini artırıyor. Tekrar bir şans vermenizi öneririm.
Kütüphanem de uzun süredi vardı, bu gece yine başlayacağım hocam. Genel olarak kötü değil zaten arka da spotify açıp rahatlamak için oynamıştım birkaç saat ama bir daha girme isteği uyandırmadı o kadar.

Oyunun kendi müzikleri ile oynamayı deneyin, etrafı keşfetmeye odaklanın bir süre. Kasabalılar ile konuşup diyaloglara bakının. Oyunda oldukça fazla içerik mevcut, yapabileceklerinizin bir sınırı yok denebilir. Tek dikkat etmeniz gereken konu acele etmeyin, keyif almaya bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…