Merhaba arkadaşlar, Stardew Valley'i Steam'den alıp 300 saat modsuz bir şekilde oynayıp tüm başarımları kazandım. Bundan sonra yeni bir şey olmadığı için zevk vermemeye başladı. Modlardan falan çok anlamadığım için tek tek ne yüklemem lazım falan diye uğraşmak istemedim. Bilmediğim için sormak istedim. Minecraft gibi Stardew'de de hazır mod paketi yükleyebilir miyim? Yükleyebiliyorsam şunu dene diyeceğiniz bir öneriniz var mı?
Tekrardan Herkese selam!Bugün sizlere Mod önerilerinde bulunacağım. Hepsi birbirinden güzel, her seviye için farklı farklı modlar olacak. ancak şunu belirtmemde fayda var, Stardew Valley Modları ile az buçuk içli dışlıysanız önereceğim bazı modları duymamış olmanız imkansız. ancak modları önerirken biraz da kendi tarzımı katacağım
Burası çok önemli! Önceki konumda modları çalıştırmak için gereken programın kurulumunu göstermiştim. Şimdi de Modları direkt nasıl kurabileceğinizi göstereceğim. Ondan sonra mod önerilerine başlarız!...
Böyle bir liste çıkarmış arkadaş. 700 saatim var benim bile bilmediğim birkaç mod koymuş. Özellikle 4. sıradaki modlar oyunu epey değiştiriyor. Bir göz atın derim.