Çözüldü Stardew Valley mobil, oyun silinince kayıt gidiyor mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1589
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

1589

Üstün
Makaleler
2
Merhabalar,

Mobilden tavsiye üzerine Stardew Valley aldım. Oyunu belirli bir süre oynayıp geliştikten sonra telefon değiştirdiğimizde veya oyunu sildiğimizde bu save gidiyor mu?

Ayrıca save'i gitmemesi için neler yapılabilir?

Çözüm
ZArchiver ile girince klasör direkt çıkıyor.
"Chucklefish > Stardew Valley > save file"

Oyunu sileceğin veya telefonu değiştireceğin zaman buradan gidip save dosyanı alabilirsin, onun dışında yapman gereken bir şey yok
Android kullanıyorsanız dosyalarda Android > Data altından Stardew Valley'in dosyalarını bulup o dosyaları yedekleyerek save alabilirsiniz.
iOS kullanıyorsanız yine aynı şekilde dosyalar uygulamasından direkt Stardew Valley klasörünü bir bulut servise yükleyip devam edebilirsiniz. Ama işte iOS'tan Android'e geçiş oluyor mu bilmiyorum.

Save dosyasını bulup başka bir klasöre taşıyın. Sonrasında aldığınız yere geri taşıyıp devam edebilirsiniz istediğiniz zaman. PC kullanmanız gerekebilir. Android 13 o konularda sorun çıkartabiliyor.

ZArchiver ile girince klasör direkt çıkıyor.
"Chucklefish > Stardew Valley > save file"

Oyunu sileceğin veya telefonu değiştireceğin zaman buradan gidip save dosyanı alabilirsin, onun dışında yapman gereken bir şey yok

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Android 10 telefonum. O save dosyasının konumunu nasıl değiştirebilirim? Bilgisayardaki gibi değil ya sonuçta.

Bakın böyleymiş dosya konumu, direkt dataya da kaydetmektense kendine klasör açıyormuş. Bu dosyaları aktarabilirsiniz.

@1589 bu save dosyasını bilgisayarda da kullanabiliyorsun. Bilgin olsun.

Hocam iyi günler ben stardew valleyde ki 3 yıllık save'mi kaybettim telefonu değiştirdim diye şimdiki save'imde de aynı şey olmasın diye dediklerini yapmaya çalışıyorum ama senin dediklerini yapamadım ya ben anlamadın ya da değşti bunlar senin içinde sorun olmazsa detaylı bir şekilde anlatabilir misin

Onu büyük ihtimalle telefonu değişmeden önce alacaktınız çünkü save dosyası sizin silinmiş bile… Üzgünüm.

Onu büyük ihtimalle telefonu değişmeden önce alacaktınız çünkü save dosyası sizin silinmiş bile… Üzgünüm.
Hocam şimdikini nasıl alıcam peki mobilden oynadığımı yeniden belirteyim yani ilk baştan alayım ki olası bir durumda yine gitmesin save

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…