Starfield oynamak yerine Elite dangerous oyna daha iyi, soruya gelirsek Outer Worlds 2 RPG konusunda çok daha iyi ama Starfield kadar uzay oyunu hissi vermiyor.
The Outer Worlds'ün ilk oyunu çok sıkıcıydı. 2. oyun nasıldır bilmiyorum ama Obsidian'ın son oyunlarını düşününce ilkinden daha iyi olduğunu sanmıyorum. Starfield ise içi boş bir kabuktan ibaret. Ortada bir oyun var ama içinde düzgün bir içerik yok. Muhtemelen Creation Club modlarını satabilmek için Bethesda'nın bilerek izlediği bir yol. O yüzden bence ikisi de değil.
Starfield oynamak yerine Elite dangerous oyna daha iyi, soruya gelirsek Outer Worlds 2 RPG konusunda çok daha iyi ama Starfield kadar uzay oyunu hissi vermiyor.
Elite Dangerous türüne göre rakipsiz efsane bir oyundur ancak Starfield'la yakından uzaktan alakası yok. Starfield RPG, Elite Dangerous uzay simülasyonu. Ha RPG yönüyle bakarsak Starfield, Outer Worlds 2'ye bin basar.
İkisi arasında net Starfield, Skyrim'in uzay temali versiyonu çok da bir şey anlatmaya gerek yok. Skyrim'in RPG'sini herkes bilir.
Elite Dangerous türüne göre rakipsiz efsane bir oyundur ancak Starfield'la yakından uzaktan alakası yok. Starfield RPG, Elite Dangerous uzay simülasyonu. Ha RPG yönüyle bakarsak Starfield, Outer Worlds 2'ye bin basar.
Starfield RPG olarak Outer Worlds'den daha mı iyi dedin ben mi yanlış okudum Kingdom Come 2'den bile detaylı Outer Worlds. RPG olarak 2025'in en iyi oyunu.