Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.767 Çözümler 9 Beğeniler 2.701 Yer KKTC | Gazimağusa 25 Ekim 2025 #1 Kuzey Kıbrıs'ta resmi olarak aktif değil diye biliyorum ancak Güney Kıbrıs'ta var. İkisi zaten yan yana yerler. Güney Kıbrıs'tan alıp Kuzey Kıbrıs'ta kullanmam mümkün mü? Müşteri hizmetleri yok, soramıyorum.
Kuzey Kıbrıs'ta resmi olarak aktif değil diye biliyorum ancak Güney Kıbrıs'ta var. İkisi zaten yan yana yerler. Güney Kıbrıs'tan alıp Kuzey Kıbrıs'ta kullanmam mümkün mü? Müşteri hizmetleri yok, soramıyorum.
P Prapor Başarılı Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 91 Beğeniler 33 25 Ekim 2025 #2 Kuzey Kıbrıs resmi olarak tanınan bir ülke değil. Avrupa ülkeleri ve ABD, Güney’i Kıbrıs’ın tek hakimi olarak görüyor. Kullanabileceğini düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Kuzey Kıbrıs resmi olarak tanınan bir ülke değil. Avrupa ülkeleri ve ABD, Güney’i Kıbrıs’ın tek hakimi olarak görüyor. Kullanabileceğini düşünüyorum.
KS KS Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.767 Çözümler 9 Beğeniler 2.701 Yer KKTC | Gazimağusa 25 Ekim 2025 #3 Prapor dedi: Kuzey Kıbrıs resmi olarak tanınan bir ülke değil. Avrupa ülkeleri ve ABD, güney'i Kıbrıs'ın tek hakimi olarak görüyor. Kullanabileceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Farkındayım, kullanabilir miyim dediniz tam anlamadım şimdi ? Artı 0 Eksi
Prapor dedi: Kuzey Kıbrıs resmi olarak tanınan bir ülke değil. Avrupa ülkeleri ve ABD, güney'i Kıbrıs'ın tek hakimi olarak görüyor. Kullanabileceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Farkındayım, kullanabilir miyim dediniz tam anlamadım şimdi ?
P Prapor Başarılı Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 91 Beğeniler 33 25 Ekim 2025 #4 Ethem Efe dedi: Farkındayım, kullanabilir miyim dediniz tam anlamadım şimdi ? Genişletmek için tıkla... Bence kullanabilirsin. Artı 0 Eksi
Ethem Efe dedi: Farkındayım, kullanabilir miyim dediniz tam anlamadım şimdi ? Genişletmek için tıkla... Bence kullanabilirsin.
KS KS Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.767 Çözümler 9 Beğeniler 2.701 Yer KKTC | Gazimağusa 25 Ekim 2025 #5 Prapor dedi: Bence kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Peki süreç tam olarak nasıl işliyor bir fikriniz var mı? Aktivasyon alındığı yerde yapılmalı diye biliyorum ama emin değilim. Artı 0 Eksi
Prapor dedi: Bence kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Peki süreç tam olarak nasıl işliyor bir fikriniz var mı? Aktivasyon alındığı yerde yapılmalı diye biliyorum ama emin değilim.
P Prapor Başarılı Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 91 Beğeniler 33 25 Ekim 2025 #6 Ethem Efe dedi: Peki süreç tam olarak nasıl işliyor bir fikriniz var mı? Aktivasyon alındığı yerde yapılmalı diye biliyorum ama emin değilim. Genişletmek için tıkla... Hiç fikrim yok maalesef. Artı 0 Eksi
Ethem Efe dedi: Peki süreç tam olarak nasıl işliyor bir fikriniz var mı? Aktivasyon alındığı yerde yapılmalı diye biliyorum ama emin değilim. Genişletmek için tıkla... Hiç fikrim yok maalesef.