State of Play özeti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kedicik
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
Özet için teşekkürler. İzlemeye üşenmiştim.

Death Stranding 2 için belki 2025'te tercihimi Sony'den yana kullanabilirim.

GTA 6 çıkışıyla birlikte konsol almayı planlıyordum. O zamana kadar ara konsolları çıkartmazlarsa, Xbox Series X almayı planlıyordum saf güç sebebiyle. PS5 Pro ara konsolu çıkarsa Sony tarafına yönelebilirim Death Stranding 2 için.

Bu arada JUDAS Steam'de istek listemde.

PS5 için geliştiriliyor denmiş ama Steam'de sayfası açılmış.

Bayağıdır var hocam. Yalan olmasın 2 ay önce filan ekledim istek listeme. Tesadüfen görüp ilgimi çekince istek listesine eklemiştim.
Bununla ilgili eski bir açıklama var mı bilmiyorum ama PS5 özel oyunu gibi sanmamızı sağlamaları pek hoş değil. Ben en azından öyle sanmıştım.

Steam / PS5 collab olabilir mi?

Bununla ilgili eski bir açıklama var mı bilmiyorum ama PS5 özel oyunu gibi sanmamızı sağlamaları pek hoş değil. Ben en azından öyle sanmıştım.

Artık çok olmaya başladı bu. Ne zaman aa ne kadar güzel gözüküyor dediğim her özel oyun istisnasız PC içinde geliştirildiğini gördüm. He benlik sıkıntı yok PS sahibi değilim PC'ye çıkarsa alır oynarım. Tanıtım yaparken %99 PC logosunu koymuyorlar.

Kendi çaplarında ufak çakallıklar yapmaya çalışıyorlar işte.

Kendi çaplarında ufak çakallıklar yapmaya çalışıyorlar işte.

Bu çok kafaya takılacak olay değil de. Bundan birkaç sene önce PS asla PC'ye özel oyun çıkarmaz gibi sohbetler çok dönüyordu. Bayağı ters köşe oldu bu hareket. Ayrıca TLOU'nun PC portunu yapan firmanın optimizasyon için görevlendirdiği kişilerin ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…