Ratchet 17

Yetkin
Saçma bir soru olabiliyor, biliyorum ama bugün canım istediği için 20 oyun %100'ledim SAM ile. Canım istedi o kadar. Diğerlerine ben şu kadar başarım avladım diye kendimi övmek için değil, eğlencesine yaptım. Fakat topluluk tarafından hesabım incelendiğinde görüşleri nasıl olacak?

Saçma bir soru olabiliyor, biliyorum ama bugün canım istediği için 20 oyun %100'ledim SAM ile. Canım istedi o kadar. Diğerlerine ben şu kadar başarım avladım diye kendimi övmek için değil, eğlencesine yaptım. Fakat topluluk tarafından hesabım incelendiğinde görüşleri nasıl olacak?
Hiçbir sıkıntı olmaz. SAM ile hepsini açtığını kim fark edecek? :D Belki de oynayıp tüm başarımları kazandın. Favori aktivitemdir bu arada SAM ile başarı fullemek. :hehehe:

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2026-07-31 193554.webp
    Ekran görüntüsü 2026-07-31 193554.webp
    625,3 KB · Görüntüleme: 30
Ya eskiden kimsenin umrunda değildi, hala değil. Fakat şöyle bir şey var, artık yapay zeka geliştiği için steam için yapılan profil botları da gelişti, mesela ben bi profil analiz ettiriyorum, adam 0.01 dakika team fortress 2 ye girip çıkmış ama 300 tane başarımı açık, analiz raporu direkt bu başarım hilesi yapmış şeklinde raporu çekiyor. Yani işini bilen birisi bakıyor, görüyor ve sizi anlıyor. Prestijinizi bu kişilere karşı düşürürsünüz, öte yandan Steam sizin başarımlarınızla hiç ilgilenmiyor. Yıllardır aynı mevzu modlara bile soruldu, biz ilgilenmiyoruz öyle bi yasaklama politikamızda da bulunmuyo diyolar, kısaca başarım hilesi onların işine bile geliyor çünkü platformun popülaritesi ve oyunların popülarite oranı yükseliyor başarımlar artınca.

Ha bazı uyanıklar var onlar da şöyle yapıyor, önce steam hourbooster satın alıyorlar, 32 farklı oyunu aynı anda çalıştırıyormuş olarak gösterip 32 oyuna aynı anda saat kasıyorlar, her oyun 250-300 saate ulaştığında başarımlarını öyle açıyorlar kimse anlamasın diye ama ben yine de anlıyorum, çekilen raporda hiç bir servere girmemiş, adam vurmamış, istatistikler sıfır, anamenüde beklemiş sadece 300 saat olarak da yazıyo, gereksiz bişiy ama seven yapsın tabi kimsenin umrunda değil. :rolleyes:

Sıkıntısını geçtim faydası bile var, oynamadığım çoğu oyundan kart düşürüp sattım, bayağı iyi oldu.