Rehber Steam Atölye Dosyasını Bilgisayara İndirme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aeronight
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 4B
  • Etiketler Etiketler
    steam
Selamlar, hoş geldiniz. Bu rehberde Steam Atölyesinden bir dosya indirmeyi anlatıyorum. Araştırma sebebim ise şu: Wallpaper Engine'de çok güzel bir Wallpaper buldum zamanında ama teliften dolayı kalkma ihtimali vardı. Ben de bilgisayarıma yedeklemek istedim.
Kullanacağımız program Valve'ın kendi yazılımı ve Steam'in API'ını kullanıyor. Ban riski yok.

Vereceğim linkten SteamCMD indiriyorsunuz. İndirdikten sonra ZIP'i herhangi bir yere klasör halinde çıkarın. Masaüstü bile olabilir.

SteamCMD.exe'yi açın. Bir konsol gelecek ve yazılım buradan güncelleme yapacak. Güncelleme bittiğinde klasörün içine yeni dosyalar oluşturacak. Konsolda Loading Steam API...OK yazması lazım.

Şimdi indirmek istediğiniz atölyeye abone olmanız ve linkini kopyalamanız gerekiyor. Abone olma sebebimiz ise SteamCMD'yi kullanırken kendi hesap ID'mizi gireceğiz. Arkada Steam'de açık olacak. Linki kopyalamak için atölyenin linkine bir kez tıklamanız yeterli.

Linki kopyaladıktan sonra indirme aşamasına geçebilirsiniz.

www.steamworkshopdownloader.io sitesinden, indireceğimiz atölyenin SteamCMD kodunu alıyoruz. Bu yüzden bu site lazım. Merak etmeyin, siteye herhangi bir bilginizi vermiyorsunuz.
Siteye girdiğinizde kopyaladığınız linki yapıştırıyorsunuz. Question kısmına Yes diyebilirsiniz.

Şimdi SteamCMD'ye dönebilirsiniz. Arkaplanda Steam açıkken, Steam hesabınızın kullanıcı adını login kullanıcıadı şeklinde yazın.
Şifre ve varsa iki faktörlü doğrulama kodunuzu isteyecek. Şifre yazarken görünmüyor bu yüzden dikkatli yazmanız lazım. Şifreyi doğru girdikten sonra Steam Guard kodunuzu girin.

Konsola Steam> yazısı geldikten sonra siteye geri dönün ve Click here to copy!'ye tıklayarak linki kopyalayın.
Konsola dönün ve yapıştırın. Enter'a bastığınızda indirme işlemi başlayacak. İndirme bittiği zaman, konsolda atölyenin nereye indiğini görebilirsiniz.

(İsteğe Bağlı)
Benim amacım bu olduğu için ihtiyacı olanlar için harici bir wallpaperı, Wallpaper Engine'e eklemeyi de göstereyim.
  • İndirdiğiniz klasörü masaüstüne çıkarın.
  • Wallpaper Engine'e açın ve en alttaki duvar kağıdı aç > çevrimdışı duvar kağıdı aç seçeneğini seçin.
  • İndirdiğiniz klasöre girin ve .pkg dosyasını seçin. Wallpaper'a göre uzantı değişebilir.
Wallpaper eklendi. Tüm ayarlarını da değiştirebilirsiniz.

Son düzenleme:
Teşekkürler, ben de wallpaper engine atölyesindekileri başka bir yazılımda kullanmak için kullanacağım

Bu işlemler güvenilir mi ?
Phishing olma ihtimali dahi yok mu ?

İndirme işlemi için illa Steam hesabınızla girmeniz gerekmiyor, komut kısmına: login anonymous yazarsanız da girebilirsiniz, tek farklı yönü indirilen klasörler Steam CMD uygulamasının bulunduğu klasörde steamapps > workshop > content > İndirilen Oyunun Dosya kodu > İndirilen Dosya Kodu.

Bende Bannerlord yok Steam'den değil de Epicten almıştım, bunu denedim ve error aldım. Sebebi ya dosya desteklemiyormuş ya da oyuna sahip olmam lazımmış. Bu oyuna sahip olan bir arkadaş var ondan yapmayı düşünüyorum ama kendi hesap bilgilerimi girdim şimdi. Bu CMD olayı için log out diye bir şey var mı onun hesabına girmek için? (Error: Game is not support)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…