Lessra Başarılı Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 1.032 Çözümler 1 Beğeniler 667 11 Temmuz 2025 #1 Arkadaşlar şu an Steam'e giremiyorum ve arkadaşlarım da gözükmüyor baktığımda herkes çevrimdışı.
Alparow Uzman Katılım 5 Şubat 2025 Mesajlar 634 Çözümler 1 Beğeniler 133 11 Temmuz 2025 #2 Lessra dedi: Arkadaşlar şu an Steam'e giremiyorum ve arkadaşlarım da gözükmüyor baktığımda herkes çevrimdışı. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun var hesabımdan çıkış yapılıyor giriş yapıyorum çevrimdışı moduna giriyor.
Lessra dedi: Arkadaşlar şu an Steam'e giremiyorum ve arkadaşlarım da gözükmüyor baktığımda herkes çevrimdışı. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun var hesabımdan çıkış yapılıyor giriş yapıyorum çevrimdışı moduna giriyor.
KS KS Lessra Başarılı Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 1.032 Çözümler 1 Beğeniler 667 11 Temmuz 2025 #3 Alparow dedi: Bende de aynı sorun var hesabımdan çıkış yapılıyor. Genişletmek için tıkla... PC'den girilmiyor ama mobilden girebiliyorum. Ama arkadaşlarım gözükmüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Temmuz 2025
Alparow dedi: Bende de aynı sorun var hesabımdan çıkış yapılıyor. Genişletmek için tıkla... PC'den girilmiyor ama mobilden girebiliyorum. Ama arkadaşlarım gözükmüyor.
K Kacikkar Yetkin Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 672 Çözümler 1 Beğeniler 223 11 Temmuz 2025 #4 Evet Steam çöktü bende de.
Alparow Uzman Katılım 5 Şubat 2025 Mesajlar 634 Çözümler 1 Beğeniler 133 11 Temmuz 2025 #5 Lessra dedi: PC'den girilmiyor ama mobilden girebiliyorum ama arkadaşlarım gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayardan girebiliyorum ancak dediğim gibi her seferinde hesabımdan çıkış yapılmış hesaba giriş yaptığımda ise çevrimdışı modunda kalıyor.
Lessra dedi: PC'den girilmiyor ama mobilden girebiliyorum ama arkadaşlarım gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayardan girebiliyorum ancak dediğim gibi her seferinde hesabımdan çıkış yapılmış hesaba giriş yaptığımda ise çevrimdışı modunda kalıyor.
LeoDEX Becerikli Katılım 8 Temmuz 2025 Mesajlar 523 Çözümler 7 Beğeniler 200 Yer Türkiye 11 Temmuz 2025 #6 Lessra dedi: Arkadaşlar şu an Steam'e giremiyorum ve arkadaşlarım da gözükmüyor baktığımda herkes çevrimdışı. Genişletmek için tıkla... Galiba 1-2 gündür tahmini saat gözükmüyordu bakima aldılar veya server yoğun olduğu için çalışmaları vardır.
Lessra dedi: Arkadaşlar şu an Steam'e giremiyorum ve arkadaşlarım da gözükmüyor baktığımda herkes çevrimdışı. Genişletmek için tıkla... Galiba 1-2 gündür tahmini saat gözükmüyordu bakima aldılar veya server yoğun olduğu için çalışmaları vardır.
Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.894 Çözümler 160 Beğeniler 13.264 Yer United Kingdom 11 Temmuz 2025 #7 Steam Status Is Steam Down? Current status of the Steam client, Steam store, Steam community, Counter-Strike 2 and Dota 2. steamstat.us Evet çöktü.
Steam Status Is Steam Down? Current status of the Steam client, Steam store, Steam community, Counter-Strike 2 and Dota 2. steamstat.us Evet çöktü.
KS KS Lessra Başarılı Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 1.032 Çözümler 1 Beğeniler 667 11 Temmuz 2025 #8 Bir anlığına hesaptan çıkış yapınca hesap çalındı sandım. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Temmuz 2025
Alparow Uzman Katılım 5 Şubat 2025 Mesajlar 634 Çözümler 1 Beğeniler 133 11 Temmuz 2025 #9 Lessra dedi: Bir anlığına hesaptan çıkış yapınca hesap çalındı sandım. Genişletmek için tıkla... Ben de hocam acayip korktum. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Temmuz 2025
Lessra dedi: Bir anlığına hesaptan çıkış yapınca hesap çalındı sandım. Genişletmek için tıkla... Ben de hocam acayip korktum.
LeoDEX Becerikli Katılım 8 Temmuz 2025 Mesajlar 523 Çözümler 7 Beğeniler 200 Yer Türkiye 11 Temmuz 2025 #10 Lessra dedi: Bir anlığına hesaptan çıkış yapınca hesap çalındı sandım. Genişletmek için tıkla... Çalışmaları vardır yazılımla ilgili veya server ile. Türkiye için iyi çünkü gece oldu. Diğer ülkelerde gündüz veya öğlen. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Temmuz 2025
Lessra dedi: Bir anlığına hesaptan çıkış yapınca hesap çalındı sandım. Genişletmek için tıkla... Çalışmaları vardır yazılımla ilgili veya server ile. Türkiye için iyi çünkü gece oldu. Diğer ülkelerde gündüz veya öğlen.