keremxmetin

Çalışkan
Selamlar,
Steam, CS2 ve Reaper kullanıyorum ve üçünün de Linux desteği olduğunu gördüm. Bazı sebeplerden dolayı Windows kullanmama kararı aldım.

Sadece bu üç uygulamayı sorunsuz kullanabileceğim, çok uğraştırmayan ve stabil bir Linux sürümü arıyorum. Linux hiç kullanmadım ama yabancılık çekmem.

Bu kullanım için hangi Linux sürümünü önerirsiniz? CS2 açısından özellikle kaçınmam gereken bir sürüm var mı?

Teşekkürler :love:

Ben linux minti öneririm. Kurulumu en kolaylarından biri linux dağıtımları arasında. Çünkü çoğu gerekli şey hazır olarak geliyor. Nvidia sürücülerini diğer dağıtımlara göre kolaylıkla indiriebilirsiniz kendi sürücü yükleme uygulaması var çünkü. Arayüzü güzel olsun diyorsanız fedora veya kde neon ama bunlar mint kadar stabil değil ben bu dağıtımlarda bataryayla sorun yaşamıştım şarj olmuyordu bilgisayar. Bu yüzden bence linux mint

Son düzenleme:
Selam,
Steam, CS2 ve reaper kullanıyorum ve üçünün de Linux desteği olduğunu gördüm. Bazı sebeplerden dolayı Windows kullanmama kararı aldım.

Sadece bu üç uygulamayı sorunsuz kullanabileceğim, çok uğraştırmayan ve stabil bir Linux sürümü arıyorum. Linux hiç kullanmadım ama yabancılık çekmem.

Bu kullanım için hangi Linux sürümünü önerirsiniz? CS2 açısından özellikle kaçınmam gereken bir sürüm var mı?

Teşekkürler :love:

CS2 acisindan kacinmaniz gereken ozel bir durum yok cogu linux dagitiminda sorunsuz calisir. Ancak ben Fedora’yi oneririm stabil ve problem cikarmayan bir distro, sisteminizin ozelliklerini bilmiyorum ama ozellestirmeyi seviyorsanız KDE, daha minimal basitlik olsun diyorsanız GNOME tercih edebilirsiniz benim gorusum bu yonde.

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. geç yanıt verdiğim için özür dilerim.

CS2 acisindan kacinmaniz gereken ozel bir durum yok cogu linux dagitiminda sorunsuz calisir. Ancak ben Fedora’yi oneririm stabil ve problem cikarmayan bir distro, sisteminizin ozelliklerini bilmiyorum ama ozellestirmeyi seviyorsanız KDE, daha minimal basitlik olsun diyorsanız GNOME tercih edebilirsiniz benim gorusum bu yonde.
Değerli hocam;
GTX 1650
Ryzen 3 3100
Asus Prime A-320M F
256GB SSD
1 TB HDD