ByNoGame 50 TL indirim yapıyor şu an, 405 TL'ye geliyor 10 dolarlık cüzdan kodu. Daha uyguna var mıdır? CS'de izleyici bileti alacağım, o yüzden ne kadar ucuz olursa o kadar iyi olur.

29 Ekim'de ByNoGame 100 TL kadar indirim yapmıştı. Keşke bir 10 dolar daha arkadaşıma aldırsaydım :D

Bu arada biraz konu dışı oluyor ama sorun olmayacaksa sorayım.
Nays %20 cashback veriyormuş sanırım bende öylesine hesap açmıştım zamanında ama onaysız hesap onunla satın alsam cashback alır mıyım?

Son düzenleme:
29 Ekim'de ByNoGame 100 TL kadar indirim yapmıştı. Keşke bir 10 dolar daha arkadaşıma aldırsaydım :D

Nays %20 cashback veriyormuş sanırım bende öylesine hesap açmıştım zamanında ama onaysız hesap onunla satın alsam cashback alır mıyım?

Evet onaysız olunca da veriyor kampanyaya katilman yeterli bu arada aklinda bulunsun izyicoyu hiç kullanmadin ise ilk odemeye 500TL geri veriyor 1000TL harcarsan.

Nays cashbackte üst limit vardır. 50-100 TL gibi. 2 hafta önce BNG 100 doları 4200 TL'den satarken NAYS 4450 TL çekti. O yüzden cashback verse bile sizin için en ucuzu olmaz. Stoklar bitmeden alın. Genelde zam yapıyorlar.