Detaylar
Kim cevapladı?Kayraa
Başarılı
En güveniliri skin alıp 3. parti sitelerde satmak. Komisyon ödemek istemezsen birilerine oyun atabilirsin.Dostlar merhaba, steam cüzdanımda şu an 71 dolar var. Kart borcunu tamamlamak için nakite çevirmem lazım. En hızlı ve güvenilir bir şekilde nasıl yaparım bana bir yol önerir misiniz?
MaxPayne
Uzman
Hangi skini olabilirim bu paraya. Direkt satmam lazım. Zor satılan bir skin olmadığını anlama yolum var mı?En güveniliri skin alıp 3. parti sitelerde satmak. Komisyon ödemek istemezsen birilerine oyun atabilirsin.
Kayraa
Başarılı
Sık kullanılan silahlardan alabilirsin. AK-47 gibi. Ama önerim sakın ama sakın Well-Worn/Battle-Scarred alma. Satması zor olabiliyor.Hangi skini olabilirim bu paraya. Direkt satmam lazım. Zor satılan bir skin olmadığını anlama yolum var mı?
Tearz
Uzman
Hemen olmaz. Bir skin alıp aracı sitelerden satarak çevirmeniz için bile süre gerekir. Pazardan item aldığınızda 7 gün takas banlı gelir.Dostlar merhaba, steam cüzdanımda şu an 71 dolar var. Kart borcunu tamamlamak için nakite çevirmem lazım. En hızlı ve güvenilir bir şekilde nasıl yaparım bana bir yol önerir misiniz?
Birine oyun atabilirsin. Yukarıda belirtildiği gibi pazardan ürün aldığınızda takas bir süre yapılamaz. Beklemek istersen skin al-sat. Hızlıca işimi göreyim demek istiyorsan birilerine oyun satmalısın.
MaxPayne
Uzman
Hocam gameship güvenilir mi?Birine oyun atabilirsin. Yukarıda belirtildiği gibi pazardan ürün aldığınızda takas bir süre yapılamaz. Beklemek istersen skin al-sat. Hızlıca işimi göreyim demek istiyorsan birilerine oyun satmalısın.
Hocam Field-Tested nasıl olur? AK-47 Asiimov mantıklı olur mu satmak için? Hangi Asiimov mantıklı olur?Sık kullanılan silahlardan alabilirsin. AK-47 gibi. Ama önerim sakın ama sakın Well-Worn/Battle-Scarred alma. Satması zor olabiliyor.
Son düzenleme:
İlk defa duyuyorum. BynoGame üzerinden deneyebilirsin.
MaxPayne
Uzman
Teşekkürler hocam. AK-47 Asiimov mantıklı mı satmak için alacağım.İlk defa duyuyorum. BynoGame üzerinden deneyebilirsin.