MaxPayne

Uzman
Dostlar merhaba, steam cüzdanımda şu an 71 dolar var. Kart borcunu tamamlamak için nakite çevirmem lazım. En hızlı ve güvenilir bir şekilde nasıl yaparım bana bir yol önerir misiniz?

Dostlar merhaba, steam cüzdanımda şu an 71 dolar var. Kart borcunu tamamlamak için nakite çevirmem lazım. En hızlı ve güvenilir bir şekilde nasıl yaparım bana bir yol önerir misiniz?
En güveniliri skin alıp 3. parti sitelerde satmak. Komisyon ödemek istemezsen birilerine oyun atabilirsin.

Hemen olmaz. Bir skin alıp aracı sitelerden satarak çevirmeniz için bile süre gerekir. Pazardan item aldığınızda 7 gün takas banlı gelir.

Birine oyun atabilirsin. Yukarıda belirtildiği gibi pazardan ürün aldığınızda takas bir süre yapılamaz. Beklemek istersen skin al-sat. Hızlıca işimi göreyim demek istiyorsan birilerine oyun satmalısın.
Hocam gameship güvenilir mi?

Sık kullanılan silahlardan alabilirsin. AK-47 gibi. Ama önerim sakın ama sakın Well-Worn/Battle-Scarred alma. Satması zor olabiliyor.
Hocam Field-Tested nasıl olur? AK-47 Asiimov mantıklı olur mu satmak için? Hangi Asiimov mantıklı olur?

Son düzenleme: