Fiyat
25.000 TL

mr.esat

Bilgin
Merhaba arkadaşlar.

Steam Deck OLED'imi satıyorum.
Buraya özel fiyatı az yazıyorum, piyasanın epey altında tuttum.

Kozmetik. 10/10 Fabrika çıkışlı neyse o. Elden deneyerek alabilirsiniz. Flaş ile cam'da en ufak kılcal çizik var mı inceleyebilirsiniz.
Kasasında vb. çizik, deforme yoktur. Gıcır gıcırdır. Steam Deck Fan kokusu üzerindedir.

1790951202011.webp

Butonların hissiyatı vs. her şey tertemiz ve homojendir. Dokunmatiği, trackapdleri tertemizdir.
Tek kusur mu / arıza mı/ fabrikasyon mu anlayamadığım şey, B ve Y tuşları A ve X'e göre kenarlardan basmaya daha az toleranslı. Yani epey kenardan, çapraz ve hafif bastığınızda B ve Y tuşları X ve A'ya göre daha az responsive.
Responsiveden kastım sinyal iletimi, yani çok uç açılardan hafif basarsanız A ve X, Y ve B'ye göre daha hassas. Basma, ses farkı yok.
A ve X'in daha responsive olmasından dolayı bunu belirtme ihtiyacı duydum. Aldıktan epey sonra fark ettim zaten.
Ne olduğunu tam anlayamadım, sebebini de anlayamadım.
Normal basışlarda vs.. hiçbir fark yok. Tam şeffaflık olması için bunu belirttim, denediğinizde fark etmeme ihtimaliniz de epey yüksek. Belki tüm Steam Deck OLED'ler böyledir, ama elimde hiç başka olmadığı için bilemiyorum, hassas olmasam belirtmem bile.

Pil sağlığı % 108.5 Batarya fabrika piyangosu talihlisi, 54.3wh tam dolumu var. Şanslı alet.

1790951091597.webp

Samsung Panelli Varyant (BOE değil)

1790951324235.webp

Serin, sessiz çalışıyor. Metro Exodus'ta sabit 40 FPS 5 saat ekran süresi alabiliyorum. Eski indielerde süre 8 saatlere çıkabiliyor.

Kozmetiği, fonksiyonu kusursuz.

1790951051323.webp

İstanbul, Kocaeli, Konya içi elden teslim. Marmaray ulaşımı ile uzaktan gelecek arkadaşlara yardımcı olabilirim.
Orijinal şarj aleti, çantası ile teslim.

1790951258177.webp

Daha ucuzu hiçbir sitede hiçbir şehirde yok.

Son düzenleme: