KS KS THE KEROXEA Yetkin Elma Gurusu Droidlere Fısıldayan Hız Tutkunu Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.013 Makaleler 17 Çözümler 19 Beğeniler 2.157 Yer Rockport City 23 Nisan 2026 #11 23783 dedi: İndirirsin hatta öyle bir video bile görmüştüm. Ama bloat oğlu bloat Windows 11 yerine SteamOS kalsın daha iyi. İlla bir işletim sistemi kurmak istiyorsan BazziteOS kur. Genişletmek için tıkla... Hocam LTSC versiyonu bloatware olmadan geliyor. Xbox, Cortana gibi abuk subuk şeyler olmuyor stabil oluyor. Ayrıca DualBoot yapacağım, yani Windows indirirken SteamOS'i silmeyeceğim ikisi arasında geçiş yapacağım.
23783 dedi: İndirirsin hatta öyle bir video bile görmüştüm. Ama bloat oğlu bloat Windows 11 yerine SteamOS kalsın daha iyi. İlla bir işletim sistemi kurmak istiyorsan BazziteOS kur. Genişletmek için tıkla... Hocam LTSC versiyonu bloatware olmadan geliyor. Xbox, Cortana gibi abuk subuk şeyler olmuyor stabil oluyor. Ayrıca DualBoot yapacağım, yani Windows indirirken SteamOS'i silmeyeceğim ikisi arasında geçiş yapacağım.
EFI Shell Yetkin Katılım 31 Mayıs 2024 Mesajlar 614 Çözümler 13 Beğeniler 445 Yer ÇANKAYA/ANKARA 23 Nisan 2026 #12 THE KEROXEA dedi: Windows 10 kuruluyor, peki Windows 11 LTSC için driver uyumsuzluğu falan yaşar mıyım? Ayrıca DualBoot yapacağım, yani Windows indirirken SteamOS'i silmeyeceğim ikisi arasında geçiş yapacağım. Genişletmek için tıkla... Evet, normal bir Ryzen'li PC o. Sormanız bile tuhaf normalde.
THE KEROXEA dedi: Windows 10 kuruluyor, peki Windows 11 LTSC için driver uyumsuzluğu falan yaşar mıyım? Ayrıca DualBoot yapacağım, yani Windows indirirken SteamOS'i silmeyeceğim ikisi arasında geçiş yapacağım. Genişletmek için tıkla... Evet, normal bir Ryzen'li PC o. Sormanız bile tuhaf normalde.
KS KS THE KEROXEA Yetkin Elma Gurusu Droidlere Fısıldayan Hız Tutkunu Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.013 Makaleler 17 Çözümler 19 Beğeniler 2.157 Yer Rockport City 23 Nisan 2026 #13 mr.esat dedi: SteamOS'un scheduleri mükemmel. Dandik Windows'u indirirseniz RAM kullanımınız artacak ve muhtemelen batarya süreniz çakılacak. Genişletmek için tıkla... DualBoot yapacağım hocam sadece bazı Crack'leri Windows üzerinden oynarım diye düşünmüştüm ama Proton ile Linux'a da kurulabildiğini öğrendim. EFI Shell dedi: Evet, normal bir Ryzen'li PC o. Sormanız bile tuhaf normalde. Genişletmek için tıkla... Hocam bazı kişiler cihazın controller inputlarının çalışmadığını söyledi de onun için sordum.
mr.esat dedi: SteamOS'un scheduleri mükemmel. Dandik Windows'u indirirseniz RAM kullanımınız artacak ve muhtemelen batarya süreniz çakılacak. Genişletmek için tıkla... DualBoot yapacağım hocam sadece bazı Crack'leri Windows üzerinden oynarım diye düşünmüştüm ama Proton ile Linux'a da kurulabildiğini öğrendim. EFI Shell dedi: Evet, normal bir Ryzen'li PC o. Sormanız bile tuhaf normalde. Genişletmek için tıkla... Hocam bazı kişiler cihazın controller inputlarının çalışmadığını söyledi de onun için sordum.