Durancan Uzman Katılım 22 Ağustos 2024 Mesajlar 61 Çözümler 1 Beğeniler 16 3 Ocak 2025 #1 Steam hesabım çalındı desteğe bir türlü ulaşamıyorum ne yapmam gerek?
Çözüm Durancan 3 Ocak 2025 adios dedi: Nereden bulduğunuzu da belirtir misiniz? Genişletmek için tıkla... Yardım Steam destek Steam istemcisi altta bulunan "Steam destek ile iletişime geç" yazan yere girdim ve yaptım.
adios dedi: Nereden bulduğunuzu da belirtir misiniz? Genişletmek için tıkla... Yardım Steam destek Steam istemcisi altta bulunan "Steam destek ile iletişime geç" yazan yere girdim ve yaptım.
Deniz744 44 Üstün Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 2.646 Çözümler 7 Beğeniler 1.551 3 Ocak 2025 #2 Durancan dedi: Steam hesabım çalındı desteğe bir türlü ulaşamıyorum ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Yeni hesap aç, desteğe durumu belirt. Artı 0 Eksi
Durancan dedi: Steam hesabım çalındı desteğe bir türlü ulaşamıyorum ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Yeni hesap aç, desteğe durumu belirt.
KS KS Durancan Uzman Katılım 22 Ağustos 2024 Mesajlar 61 Çözümler 1 Beğeniler 16 3 Ocak 2025 #3 Deniz744 dedi: Yeni hesap aç, desteğe durumu belirt. Genişletmek için tıkla... Açtım nasıl gireceğim desteğe. Tamam buldum Steam'in içinden. Artı 0 Eksi
Deniz744 dedi: Yeni hesap aç, desteğe durumu belirt. Genişletmek için tıkla... Açtım nasıl gireceğim desteğe. Tamam buldum Steam'in içinden.
adios 5 Bilgin Sosyal Locası Gelişen Oyun Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 837 Makaleler 1 Çözümler 111 Beğeniler 1.148 Yer Death 3 Ocak 2025 #4 Durancan dedi: Açtım nasıl gireceğim desteğe. Tamam buldum Steam'in içinden. Genişletmek için tıkla... Nereden bulduğunuzu da belirtir misiniz? Artı 0 Eksi
Durancan dedi: Açtım nasıl gireceğim desteğe. Tamam buldum Steam'in içinden. Genişletmek için tıkla... Nereden bulduğunuzu da belirtir misiniz?
KS KS Durancan Uzman Katılım 22 Ağustos 2024 Mesajlar 61 Çözümler 1 Beğeniler 16 3 Ocak 2025 #5 adios dedi: Nereden bulduğunuzu da belirtir misiniz? Genişletmek için tıkla... Yardım Steam destek Steam istemcisi altta bulunan "Steam destek ile iletişime geç" yazan yere girdim ve yaptım. Artı 0 Eksi Çözüm
adios dedi: Nereden bulduğunuzu da belirtir misiniz? Genişletmek için tıkla... Yardım Steam destek Steam istemcisi altta bulunan "Steam destek ile iletişime geç" yazan yere girdim ve yaptım.