Mamistv1

Uzman
1759160873924.webp

Merhaba. Steam'de profilimi güzelleştirmeye çalıştığım için sadece 44 cent'e bu 4 oyunu satın aldım. Çünkü bu 4 oyun, profildeki oyun sayısına +1'den +4 oyun ekliyordu. Satın almışken de oyunları merak ettim ve hiçbir yerde bir şey bulamadım. Oyunları, Steam kütüphanemde kategorilere ayırdım ama bu 4 oyunun hangi tür olduğunu bilmediğim için hangi kategoriye koymam gerektiğini bile bilmiyorum. Bu oyunların türü nedir, oynanabilecek oyunlar mı?

3 oyunun da toplam bine yakın, bir oyunun da üç bine yakın yorumu var ve tüm oyunların yorumu çok olumlu olarak yazılmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 188889

Merhaba. Steam'de profilimi güzelleştirmeye çalıştığım için sadece 44 cent'e bu 4 oyunu satın aldım. Çünkü bu 4 oyun, profildeki oyun sayısına +1'den +4 oyun ekliyordu. Satın almışken de oyunları merak ettim ve hiçbir yerde bir şey bulamadım. Oyunları, Steam kütüphanemde kategorilere ayırdım ama bu 4 oyunun hangi tür olduğunu bilmediğim için hangi kategoriye koymam gerektiğini bile bilmiyorum. Bu oyunların türü nedir, oynanabilecek oyunlar mı?

3 oyunun da toplam bine yakın, bir oyunun da üç bine yakın yorumu var ve tüm oyunların yorumu çok olumlu olarak yazılmış.
Bu dört oyunun türleri ve oynanabilirlikleri aşağıdaki gibidir:

1. QUICKERFLAK
- Tür: Aksiyon / Arcade
- Oynanabilirlik: Evet, hızlı bir oynanış sunar ve rekabetçi unsurlar içerir.

2. Trip to Vinelands
- Tür: Macera / Platform
- Oynanabilirlik: Evet, keşfetme ve platform ögeleri olan bir oyun.

3. TTV2
- Tür: Aksiyon / Ritim
- Oynanabilirlik: Evet, aksiyon dolu bir deneyim sunar ve ritim bazlıElementler içerebilir.

4. UBERMOSH
- Tür: Aksiyon / Arcade
- Oynanabilirlik: Evet, hızlı tempolu bir oyun ve yoğun aksiyon unsurları barındırıyor.

Bu bilgileri kullanarak oyunlarını uygun kategorilere ayırabilirsin.