Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

4584

Uzman
Steam'i kurmaya çalışırken böyle bir hata veriyor:

1741001026895.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Windows 7 sanırım değil mi? Önce sistem saatini kontrol et, olmazsa şununla eksik güncelleme varsa yükle:
ProtonVPN indiriyorum öyle deneyeceğim şu an. Kurarken güvenlik güncelleştirmeleri yüklüyor, yine de indireyim mi bunu?

Eski sürümde de hata veriyor maalesef.

@536 Elinde Steam dosyası varsa atabilir misin? Bir de öyle deneyelim.

Windows 7 sanırım değil mi? Önce sistem saatini kontrol et, olmazsa şununla eksik güncelleme varsa yükle:

Ek olarak Steam'in sitesinden indirdiysen 3-4 ay önceden beri Windows 7 ve 8 çalışmıyor. Bu sorunu çözdükten sonra da kullanamayabilirsin yani. Eski bir sürümü bulman lazım.
Update indirme yerini bulamadım.

Buradan indirdim:

Ve Steam'in eski sürümünü indirdim. Açıldı ama Steam'de hiçbir şey yapılamıyor. Eski günlerin hatrına Windows 7 indireyim dedim Steam hariç her şey güzeldi, geri 10'a döneceğiz mecbur.

Böyle yapınca sorun düzeldi, hiçbir şey yapılmıyordu o da düzeldi.

Eski sürümü kurunca düzeldi.

Ek olarak Steam'in sitesinden indirdiysen 3-4 ay önceden beri Windows 7 ve 8 çalışmıyor. Bu sorunu çözdükten sonra da kullanamayabilirsin yani. Eski bir sürümü bulman lazım.

ProtonVPN indiriyorum öyle deneyeceğim şu an. Kurarken güvenlik güncelleştirmeleri yüklüyor, yine de indireyim mi bunu?

Eski sürümde de hata veriyor maalesef.

@536 Elinde Steam dosyası varsa atabilir misin? Bir de öyle deneyelim.

Update indirme yerini bulamadım.

Buradan indirdim:

Ve Steam'in eski sürümünü indirdim. Açıldı ama Steam'de hiçbir şey yapılamıyor. Eski günlerin hatrına Windows 7 indireyim dedim Steam hariç her şey güzeldi, geri 10'a döneceğiz mecbur.

Böyle yapınca sorun düzeldi, hiçbir şey yapılmıyordu o da düzeldi.

Eski sürümü kurunca düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm