Çok uzun zaman önce GeForce NOW hesabıma Steam hesabımı kaydetmiştim. GeForce NOW hesabımın mailini kaybettiğim için hesabıma giriş yapamıyor ve Steam'imi kaldıramıyorum. Bu konuda çok endişeliyim çünkü birisinin GeForce NOW hesabıma girip Steam oyunlarımı oynamasından korkuyorum. Steamimde API KEY olmadığını öğrendim bu GeForce NOW'ın Steam'e erişmediği anlamınamı geliyor. Zamanında Steam hesabımın bağlantısını kesmiş gibi hatırlıyorum çünkü eğer GeForce NOW API keyi gösterirse bunu tam olarak hatırlamamı sağlıyacak.
Eğer GeForce NOW hesabınıza Steam hesabınızı bağladıysanız, ancak şu an GeForce NOW hesabınıza giriş yapamadığınız için endişeleniyorsanız, aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
1.
GeForce NOW Destek ile İletişime Geçin:
- GeForce NOW destek sayfasına gidin.
- Hesap geri kazanma işlemleri için gerekli bilgileri sağlayarak destek talebi oluşturun. Giriş yapmak için kaybettiğiniz e-posta adresinin alternatif bir doğrulama yöntemi var mı bunu sorun.
2.
Steam Hesabınızı Güvende Tutun:
- Steam hesabınızın şifresini değiştirin. Bu sayede GeForce NOW'a erişimi olan birinin bu şifreyle Steam hesabınıza girmesini engellemiş olursunuz.
- Steam hesabınıza iki faktörlü kimlik doğrulama (2FA) ekleyin. Bu, ek bir güvenlik katmanı sağlar.
3.
GeForce NOW ve Steam Entegrasyonunu Kontrol Etme:
- Eğer GeForce NOW, Steam hesabınızı daha önce bağladıysanız ve şu an API key yoksa, bu durum GeForce NOW’un Steam oyunlarınıza doğrudan erişimi olmadığı anlamına gelebilir.
- GeForce NOW üzerinde herhangi bir erişim olması durumunda, destek kanalları aracılığıyla Games Library kontrolü sağlamaya çalışın.
4.
Hesap Bilgilerinizi Doğrulayın:
- Eğer GeForce NOW hesabınıza tekrar erişim sağlarsanız, ayarlar kısmından bağlantılı hesapları kontrol edin ve isterseniz Steam bağlantısını kesmeye çalışın.
5.
Oyunlarınızı Yedekleyin:
- Steam oyunlarındaki ilerlemelerinizi yedeklemek için Steam Cloud özelliğini kullanmaya çalışın veya yerel dosyalarınızı yedekleyin.
Eğer yukarıdaki yollarla sorunuzu çözemezseniz, daha fazla detay alabilmek için Erdem Çamcı ile iletişime geçin.