tear Üstün Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 2.486 Makaleler 34 Çözümler 31 Beğeniler 3.203 15 Eylül 2024 #1 Örnek veriyorum: Kütüphanemde olan Metro Exodus oyununu Xbox Series S'te oynayabilir miyim?
Atamızın İzinden Deneyimli Katılım 25 Haziran 2024 Mesajlar 386 Çözümler 3 Beğeniler 599 Yer TR 15 Eylül 2024 #2 Hayır oynayamazsınız. Artı 1 Eksi Çözüm
KS KS tear Üstün Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 2.486 Makaleler 34 Çözümler 31 Beğeniler 3.203 15 Eylül 2024 #3 Atamızın İzinden dedi: Hayır oynayamazsınız. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Peki bu Steam bağlama olayı neden var? Artı 0 Eksi
Atamızın İzinden dedi: Hayır oynayamazsınız. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Peki bu Steam bağlama olayı neden var?
Ömer Faruk Çift Başarılı Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 40 Beğeniler 20 15 Eylül 2024 #4 tear dedi: Anladım hocam. Peki bu Steam bağlama olayı neden var? Genişletmek için tıkla... Xbox hesabı sadece konsol üzerinde çalışmıyor. Xbox'un PC uygulaması da var. Örnek veriyorum Steam'den Sea Of Thieves satın alıp oynamak istediğinizde Xbox hesabıyla giriş yapmanız gerekecek. Artı 0 Eksi
tear dedi: Anladım hocam. Peki bu Steam bağlama olayı neden var? Genişletmek için tıkla... Xbox hesabı sadece konsol üzerinde çalışmıyor. Xbox'un PC uygulaması da var. Örnek veriyorum Steam'den Sea Of Thieves satın alıp oynamak istediğinizde Xbox hesabıyla giriş yapmanız gerekecek.
Sparrow Uzman Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 117 Çözümler 1 Beğeniler 123 Yer Ankara, Türkiye 15 Eylül 2024 #5 tear dedi: Örnek veriyorum: Kütüphanemde olan Metro Exodus oyununu Xbox Series S'te oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Steam oyunları Xbox'ta oynanmaz. Metro Exodus'u Xbox Series S'te oynayabilmek için oyunun Xbox versiyonuna sahip olmanız gerekir. Artı 0 Eksi
tear dedi: Örnek veriyorum: Kütüphanemde olan Metro Exodus oyununu Xbox Series S'te oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Steam oyunları Xbox'ta oynanmaz. Metro Exodus'u Xbox Series S'te oynayabilmek için oyunun Xbox versiyonuna sahip olmanız gerekir.