Çözüldü Steam İndirme Hızı Düşüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ata Tuğkan

Uzman
Steam'den oyun indirirken yaklaşık 90Mbit hızla indiriyor. 10-15 dakika geçince 100KB - 200KB gibi değerlere düşüyor. Steam'i kapatıp açınca eski haline dönüyor. Bu yüzden gece AFK bırakamıyorum. Herhangi bir hız limiti koymadım. Sadece Steam'de yaşadığım bir durum. Kaldırıp yeniden kurmayı denedim.
Ekleme: Bu konuyu oluşturmadan steamı yeniden başlatıp normale döndürmüştüm konuyu açana kadar tekrar 170 KB düşmüş

Çözüm
Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için yabancı bir forumdan çözüm buldum. steamapps klasörünü masaüstüne taşıyıp dosya doğrulama başlatın ardından yeni oluşan steamapps klasörünün içindekileri masaüstüne taşıdığınız ile değiştirin, ardından tekrar dosya doğrulaması yapın. Steamı ve içindeki bütün oyunlarımı silip yeniden kurmama rağmen nasıl olmadı bilmiyorum ama bu şekilde yapınca sorun çözüldü. Aptalca bir uygulama hatası.
Son düzenleme:
Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için yabancı bir forumdan çözüm buldum. steamapps klasörünü masaüstüne taşıyıp dosya doğrulama başlatın ardından yeni oluşan steamapps klasörünün içindekileri masaüstüne taşıdığınız ile değiştirin, ardından tekrar dosya doğrulaması yapın. Steamı ve içindeki bütün oyunlarımı silip yeniden kurmama rağmen nasıl olmadı bilmiyorum ama bu şekilde yapınca sorun çözüldü. Aptalca bir uygulama hatası.

Çözüm
Oyun dosyasına mı doğrulama yapacağız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…