Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Benzer konular
- Çözüldü
Ön sipariş ile alınan oyun eğer çıkmışsa 14 gün içerisinde 2 saatten fazla oynamamak kaydıyla iadeyi gerçekleştirebilirsiniz. Eğer çıkmamışsa dilediğiniz zaman oyunun iadesini talep edebilirsiniz. Oyunu aldığınız tarihten itibaren 1 ay geçtiği için maalesef iade edilmeyecektir fakat yine de denemek istiyorsanız iade kaydı oluşturabilirsiniz.Ön siparişlerde olay farklı diye görmüştüm ben bir yerlerde ama.
Eki Görüntüle 78562
Dediğim doğru gibi yani?
Okudum böyle bir yazı gördüm.
Sizin için geçerli olan kısım burası çünkü siz ön sipariş diyorsunuz:
Ön siparişlerde olay farklı diye görmüştüm ben bir yerlerde ama.
Ön sipariş ile alınan oyun eğer çıkmışsa 14 gün içerisinde 2 saatten fazla oynamamak kaydıyla iadeyi gerçekleştirebilirsiniz. Eğer çıkmamışsa dilediğiniz zaman oyunun iadesini talep edebilirsiniz. Oyunu aldığınız tarihten itibaren 1 ay geçtiği için maalesef iade edilmeyecektir fakat yine de denemek istiyorsanız iade kaydı oluşturabilirsiniz.Ön siparişlerde olay farklı diye görmüştüm ben bir yerlerde ama.
Eki Görüntüle 78562
Dediğim doğru gibi yani?
Okudum böyle bir yazı gördüm.
Hocam God of War Ragnarök PC'ye daha çıkmadı 19 Eylül'de çıkacak. Muhtemelen iadem olur.Ön sipariş ile alınan oyun eğer çıkmışsa 14 gün içerisinde 2 saatten fazla oynamamak kaydıyla iadeyi gerçekleştirebilirsiniz. Eğer çıkmamışsa dilediğiniz zaman oyunun iadesini talep edebilirsiniz. Oyunu aldığınız tarihten itibaren 1 ay geçtiği için maalesef iade edilmeyecektir fakat yine de denemek istiyorsanız iade kaydı oluşturabilirsiniz.
Detaylı ve doğru bilgiyi Steam bilgi sayfasından öğrenebilirsiniz:
![]()
Steam Destek :: Ön Sipariş İadeleri
help.steampowered.com
"Çıkış tarihinden önce oynanabilir olmayan bir ürünü ön sipariş ettiğinizdeyse bu ürünü çıkış tarihine kadar istediğiniz bir zamanda iade edebilirsiniz ve standart 14 günlük iade talebi süresi/iki saatlik oynama süresi sınırı oyunun çıkış tarihinden sonra geçerli olur."
Oyun çıkmamışsa iade kabul olur hocam.Hocam God of War Ragnarök pc'ye daha çıkmadı eylülün 19'unda çıkacak. Muhtemelen iadem olur.