Çözüldü Steam oyun indirirken internet kopup geri geliyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kadirizm

Becerikli
Yer
Kayseri
Yeni sistem topladım, bu sistem için Wi-Fi adaptörü satın aldım. Adaptörü sisteme taktım ve Steam'den oyun indirirken ilk başta normalce oyunu indiriyor fakat aradam 1-2 dakika geçtikten sonra internet bağlantısı yavaşça düşüyor sonra tüm kesiliyor. Yine 1-2 dakika sonra geri geliyor aynı şeyler sürekli tekrarlanıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Düzeltme: Yine aynı şey oldu bu sefer internet koptuktan sonra hiç bağlanmadı.

Dosya Ekleri

• bıktım.webp
    bıktım.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 71
Son düzenleme:
Yeni sistem topladım, bu sistem için Wi-Fi adaptörü satın aldım. Adaptörü sisteme taktım ve Steam'den oyun indirirken ilk başta normalce oyunu indiriyor fakat aradam 1-2 dakika geçtikten sonra internet bağlantısı yavaşça düşüyor sonra tüm kesiliyor. Yine 1-2 dakika sonra geri geliyor aynı şeyler sürekli tekrarlanıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Düzeltme: Yine aynı şey oldu bu sefer internet koptuktan sonra hiç bağlanmadı.

İnternetini en yüksek aldığın değerden 1-2Mbps düşük bir değere sabitle. İndirme sınırı var ya o. 24 Mbps ise aldığın Max hız 22Mbps'ye sabitle. Düzelecektir.

İnternetini en yüksek aldığın değerden 1-2Mbps düşük bir değere sabitle. İndirme sınırı var ya o. 24 Mbps ise aldığın Max hız 22Mbps'ye sabitle. Düzelecektir.

Sabitledim yine aynı sorun devam ediyor.

Wi-Fi'yi açıp kapatmadan internete geri bağlanmıyor.

Hocam şimdiye kadar interneti 40 kere açıp kapattım sorunu çözebilecek var mı?

@Recep Baltaş

Son düzenleyen: Moderatör:
Aygıt Yöneticisi --> Adaptör Sürücüsüne sağ tıkla --> Özellikler --> Gelişmiş --> QoS Support seçeneğini (not Support QoS) olarak değiştirdim. İnternet hızım biraz düştü ama kesintiler artık yaşanmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı Alt