Lemrado

Uzman
Merhaba, oynadığım diğer oyunlarda yüksek sesten dolayı sesi sona alamazken PUBG'de sesi sona almama rağmen ses yeterli gelmiyor. Ses düzeyini her yerden kontrol ettim ve sonuna kadar açık. Sebebi ne olabilir ve nasıl çözerim bu sorunu? Anakartım ve kulaklığım şu şekilde;

Anakart: MSI MAG X670E Gaming Plus Wifi
Kulaklık: Razer Barracuda X (2022) (kablosuz)

Ses ayarları -> kulaklık -> özellikler -> gelişmiş -> varsayılan biçim 24bit, 48k Hz mi 96k Hz mi?

Ses ayarları -> kulaklık -> özellikler -> gelişmiş -> varsayılan biçim 24bit, 48k Hz mi 96k Hz mi?

Şuan da iş yerinde olduğum için teyit edemiyorum hocam. Hangisi olması gerekiyor eve gidince kontrol edeyim.

Şuan da iş yerinde olduğum için teyit edemiyorum hocam. Hangisi olması gerekiyor eve gidince kontrol edeyim.

Şu an da iş yerinde olduğum için teyit edemiyorum hocam. Hangisi olması gerekiyor eve gidince kontrol edeyim.

Şu an da iş yerinde olduğum için teyit edemiyorum hocam. Hangisi olması gerekiyor eve gidince kontrol edeyim.

24 bit 48000HZ olmalı hocam benzer sorunu ROG Fusion 2 300 ile yaşıyordum. CS2 de sesler karışıyordu. Biraz araştırınca sesler 96k Hz'de tam sağlıklı çalışmıyor.

24 bit 48000HZ olmalı hocam benzer sorunu ROG Fusion 2 300 ile yaşıyordum. CS2 de sesler karışıyordu. Biraz araştırınca sesler 96k Hz'de tam sağlıklı çalışmıyor.
Bir ara bu ayarı değiştirdiğimi hatırlıyorum onunla mı alakalı emin değilim eve gidince dediğiniz gibi yapıp tekrar deneyeceğim hocam gelişlerimi burada paylaşırım, teşekkür ederim.