deniz745

Uzman
Az önce paylaşımlı bir hesap satın aldım. Call of Duty hesabıydı. Biliyorsunuz, CoD gibi 20 yıllık oyunlar bile 30–40 dolardan satılıyor. Ben de “böyle oynayayım bari”, zaten online girmeyeceğim. Neyse, hesabı aldım; son satın alımlara baktım, bomboş. Call of Duty: MW2 oyunu ise Almanca’ydı; adama sordum, “Steam Tools” dedi. Şimdi Steam Tools zaten bir trojan içeriyor, bunu biliyoruz. Fakat bununla etkinleştirilmiş bir oyunu indirmek sıkıntı yapar mı sizce?

Yapar mı yapmaz mı arkadaşlar emoji atıp durmayın.

Son düzenleme:
Az önce paylaşımlı bir hesap satın aldım. Call of Duty hesabıydı. Biliyorsunuz, CoD gibi 20 yıllık oyunlar bile 30–40 dolardan satılıyor. Ben de “böyle oynayayım bari”, zaten online girmeyeceğim. Neyse, hesabı aldım; son satın alımlara baktım, bomboş. Call of Duty: MW2 oyunu ise Almanca’ydı; adama sordum, “Steam Tools” dedi. Şimdi Steam Tools zaten bir trojan içeriyor, bunu biliyoruz. Fakat bununla etkinleştirilmiş bir oyunu indirmek sıkıntı yapar mı sizce?

Yapar mı yapmaz mı arkadaşlar emoji atıp durmayın.
Oyunu orjinal almıyorsun. Orjinal almadın tamam, korsan olarak da bilinmez yerlere başvuruyorsun. Ne iş yaparsan yap, iyice araştırmadan o işe girişme. Şaka bir yana elimde satılık köprü var istersen.

Selam hocam,

Güvenmeni tavsiye etmem. Paylaşımlı hesaplar zaten önerdiğim bir şey değil. Bir de üstüne adam Steam Tools ile etkinleştiriyormuş. Daha da riskli. Oyun tam anlamıyla cracklendiği zaman megathread'lerde bulunan düzgün bir korsan sitesinden korsan indirirsin. Bu tarz yöntemlere bulaşma, öyle heriflere de paranı kaptırma.

Oyunu orjinal almıyorsun. Orjinal almadın tamam, korsan olarak da bilinmez yerlere başvuruyorsun. Ne iş yaparsan yap, iyice araştırmadan o işe girişme. Şaka bir yana elimde satılık köprü var istersen.
Paylaşımlı hesap korsan olmuyor yalnız. Ha, benim için korsanla aynı hesaba denk geldiği için her zaman korsan daha mantıklı, ancak yine de korsan sayılmıyor. Arkadaş satın alırken hesap sahibi illegal yoldan etkinleştirildiğini söylememiş ki. Günümüzde paylaşımlı hesapların popülaritesi arttı zaten.