Daffy Duck Üstün Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 1.985 Çözümler 16 Beğeniler 1.265 Yer İstanbul 24 Haziran 2025 #1 2 gün sonra yani 26 Haziran'da başlayacak olan Steam yaz indirimlerinde indirim beklediğiniz bir oyun var mı?
2 gün sonra yani 26 Haziran'da başlayacak olan Steam yaz indirimlerinde indirim beklediğiniz bir oyun var mı?
O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.600 24 Haziran 2025 #2 Ya, muhtemelen istek listemdeki çoğu oyun girecek. Çünkü çoğu basit simülasyon oyunu Hatta bir tane fotoğrafçılık sim var onu bekliyorum.
Ya, muhtemelen istek listemdeki çoğu oyun girecek. Çünkü çoğu basit simülasyon oyunu Hatta bir tane fotoğrafçılık sim var onu bekliyorum.
dalmatianpelican Yetkin Katılım 11 Aralık 2024 Mesajlar 1.772 Çözümler 18 Beğeniler 2.964 Yer Little Saint James 24 Haziran 2025 #3 Uncharted 4 ve Resident evil 4 alırım güzel fiyata düşerse.
KS KS Daffy Duck Üstün Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 1.985 Çözümler 16 Beğeniler 1.265 Yer İstanbul 24 Haziran 2025 #4 Oltran dedi: Ya, muhtemelen istek listemdeki çoğu oyun girecek. Çünkü çoğu basit simülasyon oyunu Hatta bir tane fotoğrafçılık sim var onu bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Simülasyon oyunlarını ben de çok severim. Umarım bol bol simülasyon oyunu indirime girer. dalmatianpelican dedi: Uncharted 4 ve Resident evil 4 alırım güzel fiyata düşerse. Genişletmek için tıkla... Uncharted 4 Epic Games'te 900TL hocam bence Steam'de indirime bile girse en fazla 1100TL civarlarına düşer gibi. @dalmatianpelican hocam bu arada 29 Kasım'daki Steam indiriminde 691TL'ye kadar düşmüş Uncharted, belki bu indirimlerde de bir şansınız olur. @dalmatianpelican hocam şanslısınız, Uncharted: Hırsızlar Mirası serisi Steam'de şu anda 795TL. Son düzenleme: 26 Haziran 2025
Oltran dedi: Ya, muhtemelen istek listemdeki çoğu oyun girecek. Çünkü çoğu basit simülasyon oyunu Hatta bir tane fotoğrafçılık sim var onu bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Simülasyon oyunlarını ben de çok severim. Umarım bol bol simülasyon oyunu indirime girer. dalmatianpelican dedi: Uncharted 4 ve Resident evil 4 alırım güzel fiyata düşerse. Genişletmek için tıkla... Uncharted 4 Epic Games'te 900TL hocam bence Steam'de indirime bile girse en fazla 1100TL civarlarına düşer gibi. @dalmatianpelican hocam bu arada 29 Kasım'daki Steam indiriminde 691TL'ye kadar düşmüş Uncharted, belki bu indirimlerde de bir şansınız olur. @dalmatianpelican hocam şanslısınız, Uncharted: Hırsızlar Mirası serisi Steam'de şu anda 795TL.
dalmatianpelican Yetkin Katılım 11 Aralık 2024 Mesajlar 1.772 Çözümler 18 Beğeniler 2.964 Yer Little Saint James 26 Haziran 2025 #5 Daffy Duck dedi: Simülasyon oyunlarını ben de çok severim. Umarım bol bol simülasyon oyunu indirime girer. Uncharted 4 Epic Games'te 900TL hocam bence Steam'de indirime bile girse en fazla 1100TL civarlarına düşer gibi. @dalmatianpelican hocam bu arada 29 Kasım'daki Steam indiriminde 691TL'ye kadar düşmüş Uncharted, belki bu indirimlerde de bir şansınız olur. @dalmatianpelican hocam şanslısınız, Uncharted: Hırsızlar Mirası serisi Steam'de şu anda 795TL. Genişletmek için tıkla... Butcemı asıyor hocam yuzde 80 falan gelse alıcaktım da su ankı fıyatıyla alamıycam.
Daffy Duck dedi: Simülasyon oyunlarını ben de çok severim. Umarım bol bol simülasyon oyunu indirime girer. Uncharted 4 Epic Games'te 900TL hocam bence Steam'de indirime bile girse en fazla 1100TL civarlarına düşer gibi. @dalmatianpelican hocam bu arada 29 Kasım'daki Steam indiriminde 691TL'ye kadar düşmüş Uncharted, belki bu indirimlerde de bir şansınız olur. @dalmatianpelican hocam şanslısınız, Uncharted: Hırsızlar Mirası serisi Steam'de şu anda 795TL. Genişletmek için tıkla... Butcemı asıyor hocam yuzde 80 falan gelse alıcaktım da su ankı fıyatıyla alamıycam.
KS KS Daffy Duck Üstün Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 1.985 Çözümler 16 Beğeniler 1.265 Yer İstanbul 18 Temmuz 2025 #6 @dalmatianpelican hocam kusura bakmayın biraz taciz ediyormuş gibi oluyorum ama artık uncharted'a indirim gediğini görünce aklıma siz geldiniz. Şu anda Uncharted 4 Epic Games'te 359TL. Bence gayet iyi fiyat.
@dalmatianpelican hocam kusura bakmayın biraz taciz ediyormuş gibi oluyorum ama artık uncharted'a indirim gediğini görünce aklıma siz geldiniz. Şu anda Uncharted 4 Epic Games'te 359TL. Bence gayet iyi fiyat.
dalmatianpelican Yetkin Katılım 11 Aralık 2024 Mesajlar 1.772 Çözümler 18 Beğeniler 2.964 Yer Little Saint James 18 Temmuz 2025 #7 Daffy Duck dedi: @dalmatianpelican hocam kusura bakmayın biraz taciz ediyormuş gibi oluyorum ama artık uncharted'a indirim gediğini görünce aklıma siz geldiniz. Şu anda Uncharted 4 Epic Games'te 359TL. Bence gayet iyi fiyat. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunu baska yollardan ındırıp bıtırdım. Bırkac sene sonra daha da buyuk bı ındırıme gırer bu oyun. O zaman orıjınal alıp bıtırırım.
Daffy Duck dedi: @dalmatianpelican hocam kusura bakmayın biraz taciz ediyormuş gibi oluyorum ama artık uncharted'a indirim gediğini görünce aklıma siz geldiniz. Şu anda Uncharted 4 Epic Games'te 359TL. Bence gayet iyi fiyat. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunu baska yollardan ındırıp bıtırdım. Bırkac sene sonra daha da buyuk bı ındırıme gırer bu oyun. O zaman orıjınal alıp bıtırırım.