Steam’de oyun ilerlemesini nasıl sıfırlayabilirim?

S C O

Uzman
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar,

Benim küçük bir sorum olacak sizlere. Steam üzerinden bir oyunu yeniden başlatmak istiyorum. İnternette araştırdım ama çözüm bulamadım. Oyun içinde de “Reset Progress” veya “Save Data Sil” gibi bir seçenek yok. Bunun bir çözümü var mı? Varsa nasıl yapılıyor, bilgi verebilir misiniz lütfen?

Örnek vermek gerekirse:
Uncharted 4’ü oynadınız, bitirdiniz ve tekrar sıfırdan başlamak istiyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her oyunun kendine özgü veri sıfırlama sistemi oluyor. Özellikle yapmak istediğin oyunu belirtirsen daha iyi olacaktır.

Alternatif olarak oyunun bulut kaydını kapatıp kullanıcı verisini veya kayıtlı dosyasını silip tekrar bulut kaydını açarsın. Yerel kayıttan devam etmene izin verirse sıfırlanmış bir şekilde devam edebilirsin.

Oynamak istediğiniz oyunu indirmeden önce ayarlara girip Steam cloud ı kapatın. Sistemde save dosyası duruyorsa belgelere bakın genelde oraya save alır.

Zamanında sam vardi basarilari otomatik tamamlayip sildiren bir yapisi vardi CS oynayanlar hepsini basarmis gibi gosteriyordu denenebilir. (Son durumu bilinmiyor)

Zamanında sam vardi basarilari otomatik tamamlayip sildiren bir yapisi vardi CS oynayanlar hepsini basarmis gibi gosteriyordu denenebilir. (Son durumu bilinmiyor)
Başarımları silebilir ama oynama saatini asla silemez. Oyunu hesabından kaldırıp tekrar eklese bile o oynama süresi tekrar eklenir.

Başarım yöneticileri var ama çok güvenilir değiller. Eğer oyunun save dosyası tabanından bahsediyorsanız oyundan oyuna değişir. Belgeler içerisinden WB Games dosyasını komple silip onarım yapın. Tekrar geliyorsa Steam üzerinden bulut yenilemesini kapatın.

Bu videolar size yardımcı olacaktır @S C O

@S C O, çözüme yardımcı olduysam veya çözüme ulaştırdıysam sonuç belirterek çözüm işaretlerseniz sevinirim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…