dalmatianpelican Yetkin Katılım 11 Aralık 2024 Mesajlar 1.770 Çözümler 18 Beğeniler 2.959 Yer Little Saint James 28 Şubat 2025 #1 Tüm eşyalarda böyle bir hata veriyor. Genel olarak herkeste mi hata var yoksa sadece ben de mi böyle? Nasıl çözebilirim?
Tüm eşyalarda böyle bir hata veriyor. Genel olarak herkeste mi hata var yoksa sadece ben de mi böyle? Nasıl çözebilirim?
Deniz744 Başarılı Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.233 Çözümler 5 Beğeniler 698 1 Mart 2025 #2 dalmatianpelican dedi: Eki Görüntüle 128925 Tüm eşyalarda böyle bir hata veriyor. Genel olarak herkeste mi hata var yoksa sadece ben de mi böyle? Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... WARP veya VPN açık ise veriyor bu hatayı genelde. Kapatıp tekrar deneyin. Artı 0 Eksi
dalmatianpelican dedi: Eki Görüntüle 128925 Tüm eşyalarda böyle bir hata veriyor. Genel olarak herkeste mi hata var yoksa sadece ben de mi böyle? Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... WARP veya VPN açık ise veriyor bu hatayı genelde. Kapatıp tekrar deneyin.
Türkü Becerikli Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 517 Beğeniler 490 Yer İstanbul 1 Mart 2025 #3 Bug oluyor böyle olunca. Listelenmiş olabilir. Hiç bir şey olmamışsa kısa bir süre sonra tekrar denersin. Artı 0 Eksi
Bug oluyor böyle olunca. Listelenmiş olabilir. Hiç bir şey olmamışsa kısa bir süre sonra tekrar denersin.
KS KS dalmatianpelican Yetkin Katılım 11 Aralık 2024 Mesajlar 1.770 Çözümler 18 Beğeniler 2.959 Yer Little Saint James 1 Mart 2025 #4 Deniz744 dedi: WARP veya VPN açık ise veriyor bu hatayı genelde. Kapatıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Yok hocam telefonda vpn bile yük değil zaten. Türkü dedi: Bug oluyor böyle olunca. Listelenmiş olabilir. Hiç bir şey olmamışsa kısa bir süre sonra tekrar denersin. Genişletmek için tıkla... Yok hocam sabahleyin de vardı bu hata listelenmemis hiçbir şey. Artı 0 Eksi
Deniz744 dedi: WARP veya VPN açık ise veriyor bu hatayı genelde. Kapatıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Yok hocam telefonda vpn bile yük değil zaten. Türkü dedi: Bug oluyor böyle olunca. Listelenmiş olabilir. Hiç bir şey olmamışsa kısa bir süre sonra tekrar denersin. Genişletmek için tıkla... Yok hocam sabahleyin de vardı bu hata listelenmemis hiçbir şey.
Deniz744 Başarılı Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.233 Çözümler 5 Beğeniler 698 1 Mart 2025 #5 dalmatianpelican dedi: Yok hocam telefonda VPN bile yük değil zaten. Yok hocam sabahleyin de vardı bu hata listelenmemis hiçbir şey. Genişletmek için tıkla... Mobil Veri'ye geçmeyi deneyin. Artı 0 Eksi
dalmatianpelican dedi: Yok hocam telefonda VPN bile yük değil zaten. Yok hocam sabahleyin de vardı bu hata listelenmemis hiçbir şey. Genişletmek için tıkla... Mobil Veri'ye geçmeyi deneyin.
YES Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 269 Çözümler 29 Beğeniler 230 1 Mart 2025 #6 Modem kapat aç yapmayı deneyebilirsiniz. IP’den kaynaklı olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS dalmatianpelican Yetkin Katılım 11 Aralık 2024 Mesajlar 1.770 Çözümler 18 Beğeniler 2.959 Yer Little Saint James 1 Mart 2025 #7 Deniz744 dedi: Mobil Veri'ye geçmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Mobil İnternetim yok başka telefondakini açsam olur mu? YES dedi: Modem kapat aç yapmayı deneyebilirsiniz. IP’den kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Deniyorum şimdi. Artı 0 Eksi
Deniz744 dedi: Mobil Veri'ye geçmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Mobil İnternetim yok başka telefondakini açsam olur mu? YES dedi: Modem kapat aç yapmayı deneyebilirsiniz. IP’den kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Deniyorum şimdi.
bymfw4 Uzman Katılım 21 Ocak 2025 Mesajlar 598 Çözümler 11 Beğeniler 266 Yer Bayerische Motoren Werke AG 1 Mart 2025 #8 dalmatianpelican dedi: Mobil İnternetim yok başka telefondakini açsam olur mu? Genişletmek için tıkla... Evet, başka telefonun mobil verisini paylaşıp ona bağlanarak deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
dalmatianpelican dedi: Mobil İnternetim yok başka telefondakini açsam olur mu? Genişletmek için tıkla... Evet, başka telefonun mobil verisini paylaşıp ona bağlanarak deneyebilirsiniz.
KS KS dalmatianpelican Yetkin Katılım 11 Aralık 2024 Mesajlar 1.770 Çözümler 18 Beğeniler 2.959 Yer Little Saint James 1 Mart 2025 #9 YES dedi: Modem kapat aç yapmayı deneyebilirsiniz. IP’den kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... bymfw4 dedi: Evet, başka telefonun mobil verisini paylaşıp ona bağlanarak deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İkisi de ise yaramadı maalesef hala aynı. Artı 0 Eksi
YES dedi: Modem kapat aç yapmayı deneyebilirsiniz. IP’den kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... bymfw4 dedi: Evet, başka telefonun mobil verisini paylaşıp ona bağlanarak deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İkisi de ise yaramadı maalesef hala aynı.
YES Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 269 Çözümler 29 Beğeniler 230 1 Mart 2025 #10 dalmatianpelican dedi: İkisi de ise yaramadı maalesef hala aynı. Eki Görüntüle 128947 Genişletmek için tıkla... Site ve bilgisayar üzerinden deneyin bir de. Ve 1 haftadan beri başka kişilerde mobil uygulama ve tarayıcı üzerinden bu sorunu yaşamış/yaşıyor. Yani Steam kaynaklı hata olabilir. Bilgisayarda da olmaz ise Steam desteğe yazmayı deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
dalmatianpelican dedi: İkisi de ise yaramadı maalesef hala aynı. Eki Görüntüle 128947 Genişletmek için tıkla... Site ve bilgisayar üzerinden deneyin bir de. Ve 1 haftadan beri başka kişilerde mobil uygulama ve tarayıcı üzerinden bu sorunu yaşamış/yaşıyor. Yani Steam kaynaklı hata olabilir. Bilgisayarda da olmaz ise Steam desteğe yazmayı deneyebilirsiniz.