dalmatianpelican Yetkin Katılım 11 Aralık 2024 Mesajlar 1.770 Çözümler 18 Beğeniler 2.959 Yer Little Saint James 28 Şubat 2025 #1 Tüm eşyalarda böyle bir hata veriyor. Genel olarak herkeste mi hata var yoksa sadece ben de mi böyle? Nasıl çözebilirim?
Tüm eşyalarda böyle bir hata veriyor. Genel olarak herkeste mi hata var yoksa sadece ben de mi böyle? Nasıl çözebilirim?
KS KS dalmatianpelican Yetkin Katılım 11 Aralık 2024 Mesajlar 1.770 Çözümler 18 Beğeniler 2.959 Yer Little Saint James 1 Mart 2025 #11 YES dedi: Site ve bilgisayar üzerinden deneyin bir de. Ve 1 haftadan beri başka kişilerde mobil uygulama ve tarayıcı üzerinden bu sorunu yaşamış/yaşıyor. Yani Steam kaynaklı hata olabilir. Bilgisayarda da olmaz ise Steam desteğe yazmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an bilgisayar uygun değil. Bilgisayardan Deneyince yazarım. Artı 0 Eksi
YES dedi: Site ve bilgisayar üzerinden deneyin bir de. Ve 1 haftadan beri başka kişilerde mobil uygulama ve tarayıcı üzerinden bu sorunu yaşamış/yaşıyor. Yani Steam kaynaklı hata olabilir. Bilgisayarda da olmaz ise Steam desteğe yazmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an bilgisayar uygun değil. Bilgisayardan Deneyince yazarım.
YES Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 269 Çözümler 29 Beğeniler 230 1 Mart 2025 #12 dalmatianpelican dedi: Hocam şu an bilgisayar uygun değil. Bilgisayardan Deneyince yazarım. Genişletmek için tıkla... Bir de mobil uygulama güncel değil ise güncellemeyi deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
dalmatianpelican dedi: Hocam şu an bilgisayar uygun değil. Bilgisayardan Deneyince yazarım. Genişletmek için tıkla... Bir de mobil uygulama güncel değil ise güncellemeyi deneyebilirsiniz.
KS KS dalmatianpelican Yetkin Katılım 11 Aralık 2024 Mesajlar 1.770 Çözümler 18 Beğeniler 2.959 Yer Little Saint James 1 Mart 2025 #13 YES dedi: Bir de mobil uygulama güncel değil ise güncellemeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam onu denemiştim zaten. Artı 0 Eksi
YES dedi: Bir de mobil uygulama güncel değil ise güncellemeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam onu denemiştim zaten.
abdullahdemir Uzman Katılım 14 Haziran 2024 Mesajlar 48 Beğeniler 20 1 Mart 2025 #14 Bende de aynısı var 1 haftadır, birçok şey denedim hala düzelmedi. Artı 0 Eksi
KS KS dalmatianpelican Yetkin Katılım 11 Aralık 2024 Mesajlar 1.770 Çözümler 18 Beğeniler 2.959 Yer Little Saint James 1 Mart 2025 #15 abdullahdemir dedi: Bende de aynısı var 1 haftadır, birçok şey denedim hala düzelmedi. Genişletmek için tıkla... O zaman direkt Steam'de hata var. Artı 0 Eksi
abdullahdemir dedi: Bende de aynısı var 1 haftadır, birçok şey denedim hala düzelmedi. Genişletmek için tıkla... O zaman direkt Steam'de hata var.
abdullahdemir Uzman Katılım 14 Haziran 2024 Mesajlar 48 Beğeniler 20 1 Mart 2025 #16 dalmatianpelican dedi: O zaman direkt Steam'de hata var. Genişletmek için tıkla... Büyük bir ihtimalle. Ben desteğe yazdımda bir şey yapacaklarını zannetmiyorum. Artı 0 Eksi
dalmatianpelican dedi: O zaman direkt Steam'de hata var. Genişletmek için tıkla... Büyük bir ihtimalle. Ben desteğe yazdımda bir şey yapacaklarını zannetmiyorum.